image left
image right

Club Amai is een vrijplaats voor actieve koppels, single dames en heren. Koppels en dames die uitdrukkelijk komen voor actie met een man of meer. Toen wij in 2007 begonnen in onze vorige club in Minderhout hebben wij dit concept, als eerste club in België en Nederland, met succes actief ingevoerd. Dit alles nog steeds in lijn en naar de geest van Rene, de oprichter van The Gallery's en Club Amai.

Vele clubs noemen zich een doenersclub, maar maken dit niet waar. Wij wel en wij blijven daar steeds zelfs een zeer actief beleid in voeren. Niet-actieve koppels of koppels die uitsluitend voor actie komen met andere koppels of dames zullen verzocht worden de zaak te verlaten en zullen de toegang ontzegd worden. Daarbij horen ook koppels waarvan alleen de heer actief is.

Voor deze laatstgenoemde koppels zijn de dansvloer, sauna, jacuzzi, bar en restaurant vaak de belangrijkste criteria waar een club aan moet voldoen.
De koppels binnen ons concept komen juist niet voor de bovengenoemde faciliteiten, maar voor de variatie aan spannende kamers en de vrijheid. Vrijheid om seksueel te kunnen doen wat men wil, samen met gelijkgestemden, zonder daarbij raar aangekeken of veroordeeld te worden.

Dit alles gaat onder het motto “je gaat naar een club voor de seksbeleving en alles wat er aan extra’s bijkomt is meegenomen”.
Zo waren de clubs in de beginjaren, zo is het nu alleen bij ons nog steeds !
Onze bevinding is dat meer en meer clubs erotische discotheken zijn geworden waar het dansen (inclusief een keer of 3 verkleden), het wellness-gedeelte, het eten en het drinken voor veel koppels het belangrijkste is. Daar zetten wij ons als club tegen af. Wij zijn er voor de mensen die net zoals ons vinden dat een club bedoeld is als plaats waar je heen gaat voor lekkere seks met anderen. Uiteraard mag daarbij de gezelligheid niet ontbreken.

Meer over Amai

Daarnaast zien wij niets in het "koppel zoekt koppel" concept. Dat is gewoon een keuze. De clubs die zich uitsluitend op koppels richten, veranderen meer in meer in erotische discotheken. Dit feit gecombineerd met hoge toegansprijzen zorgt voor een situatie waarbij koppels die alleen geïnteresseerd zijn in andere koppels niet naar een koppelavond gaan, maar liever voor de goedkopere variant kiezen van een club waar ook single heren toegelaten worden.

Vervolgens “klagen’ deze koppels altijd over de aanwezige heren en wordt er dus een sfeer gecreëerd waar :
- koppels het niet naar hun zin hebben (“al die vervelende singles hier”,…)
- singles de pest aan hebben omdat ze wel veel moeten betalen maar als oud vuil behandeld worden door de niet-actieve koppels.
- de uitbater ook niet blij is want die heeft alleen maar ontevreden gasten.

In ons concept hebben de koppels veel plezier want ze komen immers voor de singles. De single heren hebben ook de tijd van hun leven (want ook zij worden gerespecteerd, voelen zich meer dan welkom en maken veel mee). Wij als uitbater hebben een zaak met een topsfeer en voornamelijk tevreden klanten die ons dankbaar zijn voor datgene dat wij ze bieden. Het is gewoon een kwestie van het samenbrengen van vraag en aanbod.

Realiseert u zich alstublieft ook dat in clubs waar weinig actie is, het gehalte van opdringerige mannen evenredig hoog is. Ze raken gefrustreerd omdat ze na het betalen van een forse inkomprijs tot de conclusie komen dat ze zwaar ongewenst zijn. Daarbij houden wij er natuurlijk altijd rekening mee dat de verhouding koppels/alleengaande heren goed moet zijn en laten we niet ongelimiteerd, zoals in andere clubs soms wel het geval is, single heren toe. Verder weten wij uit ervaring dat wanneer we in verhouding te veel (buitenlandse) heren toelaten, dit de sfeer schaadt en de koppels gaan lopen of niet tot actie durven overgaan omdat ze belaagd worden door te veel heren.

Per avond verwelkomen wij een beperkt aantal buitenlandse heren (uitzonderingen daar gelaten) die bovendien ook lid moeten zijn. Dit heeft niets met discriminatie te maken zoals we vaak te horen krijgen, maar met ervaring omdat wij weten dat zeker niet elk koppel iets met een buitenlandse man wil doen. Bijkomstig is het verplicht het Nederlands/Frans/Duits of Engels machtig te zijn. Een club blijft een sociale gelegenheid, niet kunnen communiceren maakt het onmogelijk een fijne avond te beleven.

Koppels die uitsluitend andere koppels zoeken, passen niet bij ons concept en zijn dus ook niet welkom. Dat heeft niets te maken met aardig zijn of niet aardig zijn. Wij zijn duidelijk hierin, zodat niemand tijdens een bezoek wordt teleurgesteld. Bent u als koppel, na het lezen van het bovenstaande, toch nieuwsgierig of onze club iets voor u is ? Kom dan gewoon eens langs. We laten u rustig uw gang gaan en u wordt heus niet bij een eerste bezoek buiten gezet tenzij u zelf aangeeft niet voor actie te komen met andere single heren. Hooguit vragen we u bij het weggaan of een bezoek aan onze club toch geen vergissing is geweest. Als ons duidelijk is dat u niet voor actie komt als koppel/dame met andere heren, zal u wel de toegang geweigerd worden.

Wij zijn door de jaren heen al beschimpt, verketterd en uitgescholden door koppels die duidelijk buiten onze doelgroep vielen. Inmiddels hebben we wel een zeer trouwe achterban die vierkant achter ons concept staat en die dit graag aan andere bezoekers willen laten zien en laten horen dat het er bij ons op een zeer gezellige en respectvolle manier aan toe gaat. Lees hiervoor gerust ons gastenboek.
We hebben mede daardoor weinig last van hardnekkige kliekvorming, iets wat in de andere clubs nogal makkelijk ontstaat wanneer de niet-actieve koppels één front vormen om op die manier sterk te blijven.

Ga niet naar een seksclub, als u niet van plan bent te seksen.

Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen hebben, stel ze dan gerust per mail aan ons of in ons gastenboek aan onze andere gasten. Wij zullen ze ten allen tijde zo eerlijk mogelijk trachten te beantwoorden.

footer-image.png
GASTENBOEK

Club Amai bezocht? Laat gerust iets achter in ons gastenboek over uw ervaringen.

Gastenboek