Club amai in beeld

CLUB AMAI CREËERDEN WE UIT ERVARING, VOOR ONZE GASTEN

Over elk detail hebben we lang nagedacht, zodat het voor u en voor ons de perfecte club zou worden, nog steeds streven wij er naar de club zo goed mogelijk te optimaliseren.
Het best ontdekt u onze club door een bezoek, daarom treft u hier geen foto’s aan van elke ruimte, zo valt er nog iets te ontdekken, dat houdt het spannender! Wij geven ook geen rondleidingen of dergelijke.

Wij begrijpen dat een eerste bezoek, onterecht, een heuse drempel lijkt. Ook al werken wij er hard aan om het imago van onze club en de hele industrie hoog te houden, vaak heerst er toch nog een groot taboe. Wellicht dat het lezen van ons gastenboek u wat moed brengt.
U kan parkeren op onze eigen parking, wanneer deze volzet is kan u parkeren achter de benzinepomp/tankstation aan de overkant van de club. (straatje naast de benzinepomp zo een 100m volgen)
De toegang wordt NIET verleend aan:

  • minderjarigen (-18)
  • uitsluitend anderstaligen
  • mensen die volgens ons onder invloed zijn van drank of drugs
  • niet actieve koppels/dames
  • personen die op onze zwarte lijst staan.

Wij houden als privé Club het recht eender wie te weigeren zonder rede.

In Club Amai wordt er meteen omgekleed bij binnenkomst, dat is naar lingerie/ondergoed, “club kleding’ of naakt, straat kleding is niet toegelaten. Draagt u alstublieft een nette boxershort, dat lijkt ons een minimum. Sommigen dragen slippers, anderen gaan blootvoets, ook club schoeisel is toegestaan. Wij zorgen ten alle tijden voor een zo hygiënische mogelijke club. Ook tijdens uw bezoek zal u merken dat er voldoende ventilatie en luchtfiltering is.

Wij laten uitsluitend actieve koppels/dames toe, dat wil niet zeggen dat heren zich opdringerig, onrespectvol kunnen gedragen, mocht dit toch het geval zijn, schromen wij niet deze naar de uitgang te begeleiden. Mocht u merken dat koppels niet op hun plaats zijn in onze club, rekenen wij ook op uw melding. Alleen zo kunnen wij het concept van de club zuiver houden.


In Club Amai kan alles, zolang het op een respectvolle manier gebeurt en steeds met wederzijdse toestemming dat is altijd de standaard, hoe u het ook beleefd, als alle deelnemende partijen het daar mee eens zijn is het prima. De gouden en enigste bijkomende regel is Nee = Nee, mocht iemand dat niet begrijpen, leg ik het deze persoon graag uit.

Club Amai Gastenboek

Komt u naar de club, bent u langs geweest en had u een positieve of negatieve ervaring ? Deel het in ons gastenboek!