het concept van Club Amai

Het organiseren van seksueel zeer actieve avonden waarbij de aanwezigheid van meerdere single heren gewenst is.

Toen wij in 2007 begonnen in onze vorige club in Minderhout hebben wij dit concept, als eerste club in België en Nederland, actief ingevoerd.
Vele clubs noemen zich een echte doenersclub, maar maken dit niet waar. Wij wel, en wij voeren daar zelfs een zeer actief beleid in.

Met ons concept hebben wij een vrijplaats gecreëerd waar actieve koppels/single dames, die graag een mannetje meer erbij hebben, hun gang kunnen gaan, zonder daarbij raar aangekeken te worden door koppels die zich swingers noemen maar die nooit of zelden seksueel actief zijn.
Voor deze laatstgenoemde koppels zijn de dansvloer, sauna, jacuzzi, bar en restaurant vaak de belangrijkste criteria waar een club aan moet voldoen.
De koppels binnen ons concept komen juist niet voor de bovengenoemde faciliteiten, maar voor de variatie aan spannende kamers en de vrijheid. Vrijheid om seksueel te kunnen doen wat men wil, samen met gelijkgestemden, zonder daarbij raar aangekeken of veroordeeld te worden.

Dit alles gaat onder het motto “je gaat naar een club voor de sexbeleving en alles wat er aan extra’s bijkomt is meegenomen”.
Zo waren de clubs een jaar of 15 à 20 geleden, zo is het nu bij ons nog steeds!

Onze bevinding is dat meer en meer clubs erotische discotheken zijn geworden waar het dansen (inclusief een keer of 3 verkleden), het wellness gedeelte, het eten en het drinken voor veel koppels het belangrijkste is. Daar zetten wij ons als club tegen af. Wij zijn er voor de mensen die net zoals ons vinden dat een club bedoeld is als plaats waar je heen gaat voor lekker seks met anderen. Uiteraard mag daarbij de gezelligheid niet ontbreken.

Daarnaast zien wij niets in het koppel zoekt koppel concept. Dat is gewoon een keuze.
De clubs die zich uitsluitend op koppels richten hebben moeite de eindjes aan elkaar te knopen omdat blijkt dat deze koppels niet de gepaste prijs willen betalen. Daardoor ontstaat de situatie dat koppels die alleen geïnteresseerd zijn in andere koppels niet naar een koppelavond gaan, maar liever voor de goedkopere variant kiezen van een club waar ook single heren toegelaten worden. Vervolgens “klagen’ deze koppels altijd over de aanwezige heren en wordt er dus een sfeer gecreëerd waar:
– Koppels het niet naar hun zin hebben (“al die vervelende singles hier”,…)
– Singles de pest aan hebben omdat ze wel veel moeten betalen maar als oud vuil behandeld worden door de koppels.
– De uitbater ook niet blij is want die heeft alleen maar ontevreden gasten.
In ons concept hebben de koppels veel plezier want ze komen immers voor de singles. De single heren hebben ook de tijd van hun leven (want ook zij worden gerespecteerd, voelen zich meer dan welkom en maken veel mee). Wij als uitbater hebben een zaak met een top sfeer en voornamelijk tevreden klanten die ons dankbaar zijn voor datgene dat wij ze bieden. Het is gewoon een kwestie van het samenbrengen van vraag en aanbod.

Realiseert u zich alstublieft ook dat in clubs waar weinig actie is, het gehalte van opdringerige mannen evenredig hoog is. Ze raken gefrustreerd omdat ze na het betalen van een forse inkomprijs tot de conclusie komen dat ze zwaar ongewenst zijn. Daarbij houden wij er natuurlijk altijd rekening mee dat de verhouding koppels/alleengaande heren goed moet zijn en laten we niet ongelimiteerd, zoals in andere clubs soms wel het geval is, single heren toe.
Verder weten wij uit ervaring dat wanneer we, in verhouding, te veel (buitenlandse) heren toelaten, dit de sfeer schaadt en de koppels gaan lopen of niet tot actie durven overgaan omdat ze belaagd worden door te veel heren.
Per avond verwelkomen wij maximaal 4 buitenlandse heren, uitzonderingen daar gelaten. Dit heeft niets met discriminatie te maken zoals we soms te horen krijgen, maar met ervaring omdat wij weten dat zeker niet elk koppel iets met een buitenlandse man wil doen. Bijkomstig is het verplicht het Nederlands/Frans of Engels machtig te zijn.
Een club blijft een sociale gelegenheid, niet kunnen communiceren maakt het onmogelijk een fijne avond te beleven.
Koppels die uitsluitend andere koppels zoeken, passen niet bij ons concept en zijn dus ook niet welkom. Dat heeft niets te maken met aardig zijn of niet aardig zijn. Wij zijn duidelijk hierin, zodat niemand tijdens een bezoek wordt teleurgesteld.
Bent u als koppel, na het lezen van het bovenstaande, toch nieuwsgierig of onze club iets voor u is? Kom dan gewoon eens langs. We laten u rustig uw gang gaan en u wordt heus niet bij een eerste bezoek buiten gezet. Hooguit vragen we u bij het weggaan of een bezoek aan onze club toch geen vergissing is geweest.

Wij zijn door de jaren heen al beschimpt, verketterd en uitgescholden door koppels die duidelijk buiten onze doelgroep vielen. Inmiddels hebben we wel een zeer trouwe achterban die vierkant achter ons concept staat en die graag aan andere bezoekers willen laten zien en horen dat het er bij ons op een zeer gezellige en respectvolle manier aan toe gaat. Lees hiervoor gerust ons gastenboek.
We hebben mede daardoor weinig last van hardnekkige kliekvorming, iets wat in de andere clubs nogal makkelijk ontstaat wanneer de niet actieve koppels één front vormen om op die manier sterk te blijven.
Mocht u na het lezen van dit verhaal nog vragen hebben, stel ze dan gerust per mail of in ons gastenboek.
Wij zullen ze ten alle tijden zo eerlijk mogelijk beantwoorden.