Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
771 berichten.
Zeiler heeft geschreven op 16 maart 2021 om 10:42:
@Sandy
En aan al die andere vrouwen die misschien wel zonder te reageren dit forum lezen.
De club bezoeken kan nog niet. Er over lezen wel:
https://www.leeskost.nl/2018/07/single-vrouw-in-een-parenclub/
Zeiler heeft geschreven op 15 maart 2021 om 14:27:
@Sandy
@Single Lady

Sandy,
Ik ben het als man helemaal eens met Single Lady.
Eรฉn zaak wil ik nog toevoegen.
Alleen naar de club rijden en alleen naar de ingang wandelen geeft je niet alleen de vrijheid om de club te ontdekken zoals jij het wil. Het is ook de veiligste manier.
Ik ben niet gebonden, maar ik ben gehecht aan mijn anonimiteit op dit forum. Keerzijde is dat je eigenlijk niet weet met wie je afspreekt, wanneer je buiten de club afspreekt om naar de club te rijden.
Ik ben voor carpoolen.
Ik heb dat ook al een single lady meegenomen naar de club in mijn auto.
Maar de eerste keer doe je dat beter niet. En die keer dat ik dat deed, heb ik ook netjes betaald als single man en niet gedaan alsof ik een koppel was met de dame in kwestie.
Ik heb die avond ook geen sex met haar gehad. Wij mannen zijn nu eenmaal beperkt ๐Ÿ˜œ en soms gebeurt alles vanzelf.
Het plezier van een toevallige aanraking die uitmondt in lekker losgaan op zijn hondjes en samen klaarkomen zonder een woord tegen elkaar te zeggen.... (tot je ligt uit te hijgen op de matras...) Hmmm. Ik krijg zo weer zin.
Dat wil niet zeggen dat een babbel aan de bar die uitmondt in slow sex met een koppel minder leuk is. Maar het is weer anders.
Maar doe het veilig. Met een rubbertje en zonder afspraakjes vooraf.
Kom naar de club. Doe een babbel. Zeg eens "nee" om te testen dat er naar een "nee" geluisterd wordt.
En zie wat er gebeurt .....
Ik ga niet proberen met je af te spreken.
Maar je zal wel merken dat ik niet bevreesd ben om vrouwen aan te spreken.
Groetjes....
Zeiler
Frans heeft geschreven op 15 maart 2021 om 11:48:
Wat mis ik op deze maandag de geile middagen bij Amai , hoop dat de club weer snel open mag , heb ontzettend zin om weer met de dames te spelen
Anneke heeft geschreven op 13 maart 2021 om 16:29:
Een hรฉรฉl jaar al missen we veel dingen, maar zeker ook onze mooie Club Amai. Het verlangen blijft. Zoveel mooie en spannende herinneringen. Hou vol allemaal. Hopelijk tot binnen een paar maandjes... x
Mike heeft geschreven op 13 maart 2021 om 11:19:
Single lady,
Je hebt helemaal gelijk.
Lees al een tijdje het gastenboek en Els en Henk super die verhaaltjes ๐Ÿ‘

Hoop dat we binnenkort weer eens binnen mogen.
Nu al zin in ๐Ÿ˜Š
Stephan heeft geschreven op 12 maart 2021 om 16:45:
@ Sandy, ik zou je graag op je gemak stellen door een rondgang te geven in de club. Als je zin hebt ben ik er helemaal voor jou. Dan kunnen we je fantasieรซn waar maken of drinken we gewoon iets aan de bar. Liefs Stephan
Single lady heeft geschreven op 12 maart 2021 om 14:44:
@Sandy, dit is echt een hele vrouwvriendelijke club. Er komen echt veel vrouwen alleen, omdat ze zich hier veilig voelen en ongeremd hun gang kunnen gaan. En wij single dames willen vrij zijn, dus gaan niet als fake koppel met een man mee binnen.
Zorg dat je 5' voor openingstijd in de rij staat voor de deur, maak een praatje met een koppel en ze nemen je zo mee binnen, en het ijs is gebroken.
Het was voor ons allen een zware stap, die eerste keer. Maar we hadden allen spijt dat we niet eerder die beslissing gemaakt hadden.
Je kunt blijven berichtjes posten, en mannen zullen blijven reageren, etc
... maar je weet pas in real life of de klik met iemand er is. En elke keer in de club is toch weer anders. Neem een beslissing en ga ervoor, al snuif je de eerste keer enkel de sfeer op, dat is geen probleem. Dan weet je of de club en het concept iets voor jou is. Dat is veel beter dan afgaan op wat hier geantwoord wordt en dat oeverloos gepalaver. Gun jezelf de kans om op je eigen manier de club en alles wat er te beleven valt te ontdekken. Veel plezier!
Edwin heeft geschreven op 10 maart 2021 om 01:40:
@ Sandy, ik moet op de maandag meestal ook wel gewoon werken, maar ik neem dan gewoon een dagje vrij om naar deze club te gaan om de spannende fantasieรซn mee te gaan maken.๐Ÿ˜‹ Deze dag komt mij het beste uit, want ben gebonden, dus ja.๐Ÿ˜‰ Jij toevallig ook ? ....
Het lijkt me geilzellig om je tegen te komen in de club, na wat berichtjes over en weer. Ondanks nog een beeld heb bij de naam: Sandy.
Genieter heeft geschreven op 10 maart 2021 om 00:07:
@Sandy, het lijkt veel erger dan het is, dat merk je wel eens je binnen bent dan valt alle stress automatisch van je af en kan je lekker genieten en is het enkel nog een gezonde en geile spanning. Ik kijk er echt naar uit om je te ontmoeten en eerst effe een leuk praatje met je te slaan zodat je op je gemak bent. Op donderdagavond is dat een mogelijkheid voor u. Dikke knuffel en geile groetjes, hoe kan ik je herkennen. Veel liefs en stay save ๐Ÿ˜˜
Eva heeft geschreven op 9 maart 2021 om 22:55:
Iemand nog een tof gloryhole verhaal?
Sandy heeft geschreven op 8 maart 2021 om 23:28:
Edwin ik kan op een maandag niet zo makkelijkdan moet ik meestal welwerken.
Op een zaterdag misschien?
Of gebonden?
Xxcx
Gunter wat een oprecht verhaal. Ik dacht dat de meeste mannen "dit" soort dingen zo maar even verrichten. Maar hieruit blijkt dat mannen ook erg nerveus en soms onzeker kunnen zijn. Dacht dat het een vrouwen aangelegenheid was. Dank voor je mooie omschrijving. Ik denk dat ik mij ook zo ongeveer ga voelen de eerste keer.
Edwin heeft geschreven op 8 maart 2021 om 19:34:
@ Sandy, er moet zeker een sexprikkel zijn om de fantasieรซn tot werkelijkheid te laten uitkomen๐Ÿ˜‹! Om een geslaagde spannende๐Ÿ˜‹club bezoek. (Misschien kun je wat over jezelf vertellen). Zondags zal volgens mij niet kunnen, want dan is de club gesloten. Bedoel je misschien de maandag?
Sandy heeft geschreven op 8 maart 2021 om 00:38:
Edwin dat zou een mogelijkheid zijn. Dan wordt het vast een spannende dag of avond.
Fantasieรซn genoeg.
Er moet wel een sex prikkel tussen ons zijn .
Het liefst op een vrijdag of zondag.
Gunter heeft geschreven op 7 maart 2021 om 14:05:
@Sandy, ik kan volledig je gevoelens en spanning volgen voor je 1ste bezoekje. Ik had mezelf voorgenomen om meer spannende zaken te gaan doen na een lange relatie en 1 ervan was een club zoeken. Ik was op weg naar de toenmalige Galleries club in Schilde, dit was maar 2km van bij mij thuis vandaan, maar gedurende dat ritje van 5 min zijn er 1000den gedachte door mijn hoofd gevlogen. Ik hoop dat er niet teveel volk is, maar ja, ook niet te weinig dan val ik te hard op. Zou ik wel gaan? Tuurlijk moet ik dat doen, ik heb het mezelf voorgenomen. En dan op de parking, staan er nu niet heel veel auto's? Mss, toch beter een volgende keer, niks van, gewoon doen, ok. Naar de voordeur, pfff iedereen gaat daar in zijn lingerie zitten, en zie mij hier nu, helemaal geen afgetraind lichaam, geen 6-pack, ik draai terug, nope adem in adem uit GO. Ok binnen, direct gerust gesteld door een vriendelijke dame aan de inkom. Eenmaal binnen was ik verbaasd door de relaxe sfeer, iedereen is gelijk, van wie was die dikke BMW, of dat aftands lada'ke? Geen idee, iedereen is hetzelfde, iedereen praat met iedereen, en er waren mannen die nog minder in "shape" waren als mij. Ik ben eerst onwennig aan de toog gaan zitten en wat rondkijken, dan kennis gemaakt met een koppel, praatje gedaan over mijn 1ste keer daar e.d. Uiteindelijk half uurtje hebben ze mij een rondleiding gegeven in de speelruimten en ook in een bed beland. Alles in een zeer chille sfeer zonder verplichtingen.
Als ik je 1 raad kan geven, Sandy, als je interesse hierin hebt, gewoon doen, niets te verliezen, er MOET niets.
Pedro heeft geschreven op 6 maart 2021 om 20:26:
Altijd leuk om te zien dat er zoveel verhalen in het gastenboek komen. Ik ben hier sinds december niet meer geweest en heb nu alle verhalen gekopieerd in een word bestand. Leuk leesvoer voor straks, nu moet ik nog even mezelf inhouden want ik moet subiet nog naar de nachtwinkel. :p

@Ian, staan jullie ingeschreven als horeca of als nachtclub? Ik heb weet van clubs die op 1 mei mogen openen omdat ze eigenlijk als cafรฉ ingeschreven staan. Maar in uw geval is het een discotheek/nachtclub zeker?
Beheerdersantwoord van: Ian
Ook hier een beetje het zelfde antwoord, Amai is ingeschreven zowel als discotheek/nachtclub als cafe/reguliere horeca. Het zal vooral afhangen van de voorwaarden die opgelegd worden bij heropening. ( maximale aantallen, afstand houden, mondmaskers,...)
jos heeft geschreven op 6 maart 2021 om 15:21:
mogen julli ook open 1 mei zo als de cafes hoop het want het is al lang geleden dat ik nog goeie seks heb gehad julli zijn fantachtisch grts
Beheerdersantwoord van: Ian
Wel dat is nog vaag op dit moment.
Er werd niet gecommuniceerd op welke voorwaarden de horeca open mag en die zijn toch heel erg van belang voor Club Amai. Ik vermoed dat ze dat zelf nog niet echt weten, maar de toelating en verkrijgbaarheid voor het gebruik van sneltesten zou er voor kunnen zorgen dat er toch wat meer mogelijk is.
Allicht hoop ik op het beste, maar ik blijf nog wat afwachtend alvorens ik beloftes kan maken.
Edwin heeft geschreven op 6 maart 2021 om 00:49:
@ Henk en Els, laat de spannende verhalen maar komen hoor๐Ÿ˜‹! Ik lees deze altijd heel graag hoor!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Dimitri heeft geschreven op 5 maart 2021 om 23:13:
Hey allemaal.

Ik volg dit gastenboek nu al een aantal maanden omdat ik nogal nerveus ben zelf de club alleen voor de eerste keer te bezoeken. Iemand wat tips? + wat kan ik me zoal verwachten op de maandagen? Ben benieuwd! (Ben een 21 jarige jongeman)
Edwin heeft geschreven op 5 maart 2021 om 19:23:
@ Sandy, Misschien mag ik wel die persoon zijn waar je eventueel mee naar binnen gaat๐Ÿ˜‰. En dan inderdaad maar afwachten wat voor spannende dingen gaan gebeuren. ๐Ÿ˜‹ maar zoals ik hier allemaal lees is daar geen gebrek aan.๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Amai lief hebber heeft geschreven op 5 maart 2021 om 09:51:
Hoi henk els
Weer een zeer mooi verhaal hier over je belevenis in club amaai.
Voor jullie moet dit ook een zeer groot gemis zijn dat de club nu een jaar is gesloten.
Ik mis jullie ook xxxxx