Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
563 berichten.
Spetterslet heeft geschreven op 24 november 2020 om 15:27:
@iets ouder koppel, mooi gesproken ๐Ÿ‘Œ
Pedro heeft geschreven op 24 november 2020 om 10:56:
Ik ben zeer benieuwd wat dat gaat geven van zodra Amai teurg open mag. Die eerste dag een grote heropeningsparty ... ik denk dat het zwart gaat zien van het volk. Ineens openen op een vierde vrijdag van de maand met een kinky fetish ding (ik ben zelfs de naam van die avond al vergeten, zolang is het al geleden). Ik denk dat het dan wel eens heel geil zou kunnen worden.
@Sandy, van zodra u zou gaan dan wil ik dat graag weten als dat voor u ook okรฉ is (Ian mag u van mij gerust m'n e-mailadres geven of info via Ian ontvangen is ook prima voor mij), ik wil u graag mee inleiden in de wereld. Ik ben zelf ook vrij onzeker met momenten nog steeds, dus pure begeleiding zal me niet lukken (of misschien daardoor juist wel), maar mee inleiden kan ik wel denk ik voor zorgen :).
iets ouder koppel heeft geschreven op 24 november 2020 om 07:53:
@pianoman: je zal toch moeten wachten tot de club weer open is hoor. We willen niet dat iemand ons of via ons besmet geraakt. En hopelijk laten jullie zich vaccineren en vraagt Amai een bewijs van vaccinatie als voorwaarde om binnen te komen. Het is jammer, vooral frustrerend, dat we geen sexfeestjes kunnen hebben in Amai. maar deze pandemie is te ernstig om te negeren.
Pianoman heeft geschreven op 23 november 2020 om 12:32:
@ iets ouder koppel,
Waar gaat je vrouw tegenwoordig cruisen?Wil wel eens contact maken.
Eventueel met mondmasker en al wat erbij hoort.
Begin het moeilijk te krijgen en mis de club enorm.
Zijn er hier nog koppels,vrouwen,... die de gezellige momenten ook zo missen?
Ik heb me altijd aan mijn bubbel gehouden maar het wordt moeilijker.
Ian,ik hoop voor jou(en ook voor ons) dat je snel mag heropenen.
De nood en goesting staat zeer hoog!!!
Realist heeft geschreven op 23 november 2020 om 12:07:
De seksfeestjes gaan gewoon door. Weliswaar ondergronds en in het zwarte circuit. Het hele covid gebeuren is ook gewoon een grote flauwekul. Veel mensen doen hun onderzoek ook niet geen tijd voor zeggen ze dan. Inmiddels is het ifr cijfer voor mensen onder de 70 jaar 0.05. Het is ook mogelijk dat dit nog minder wordt maar meer wordt het niet. Mensen alsjeblieft word wakker voordat het te laat is. Jammer dat amai niet meer open is en ook erg voor de uitbater.
Kers68 heeft geschreven op 23 november 2020 om 11:01:
Hoi Hotdate4you,
Kun jij je nog herinneren wanneer je Mientje voor het laatst hebt gezien bij Amai.
Ben het spoor bijster naar haar.

Hoor graag iets van je
iets ouder koppel heeft geschreven op 23 november 2020 om 09:01:
@ ervaren clubganger: mijn madam gaat op maandag steeds even cruisen door de club zoals ze dan noemt. Even kijken wat voor lekkers er allemaal aanwezig is. Dus voor haar en mij is dat helemaal geen belediging als iemand vraagt wat er zoal er zoal rondloopt. Maar misschien gebruiken wij in de Vlaamse taal andere uitdrukkingen dan in Nederland. Feit is dat het er op maandag meestal stevig aan toe gaat, en dat is toch wat telt, niet dan?
Ivan heeft geschreven op 22 november 2020 om 16:59:
@ervarenclubganger

Was niet de bedoeling om iemand te beledigen, sorry! Had gewoon niet echt woord dat ik er kon opplakken dus dacht dat het zo niet beledigend was. Ben gewoon wat nieuwsgierig aangezien ik nu het niet zelf kan ondervinden... was niet men bedoeling om onbeschoft over te komen!
Ervaren clubgangers heeft geschreven op 22 november 2020 om 15:29:
@Ivan
Je vraagt ยดwatยดer zoal rondloopt? Wel: niks!. Je 'wat' verwijst naar dingen, en die lopen er niet rond, de aanwezigen zijn geen objecten hรฉ. Respect is de sleutel tot genot in het clubleven. En dat blijkt niet uit jouw bericht.
Wie er zoal aanwezig is? Dat zijn dames, heren, stellen, travjes, ... jong if oud, dik of dun, ... die van seks houden, graag genieten en graag verwennen en verwend worden, want het gaat hier om wederzijds genot, niet om te 'nemen' of meegraaien of profiteren van wat er rondloopt. Alleen met de juiste attitude kun je in deze topclub aan je trekken komen.
Sleutel 69 heeft geschreven op 21 november 2020 om 22:37:
Nu steeds meer geluiden opduiken dat de hele wereldbevolking gigantisch beetgenomen is . Is het wachten op wie het het eerst toe zal geven.We moeten realistisch zijn en na deze catastrofe weer snel de draad oppakken , sneu voor degene met de grootste verliezen..Hopelijk op een spoedig weerzien .Keep the fate.
Erik heeft geschreven op 21 november 2020 om 09:33:
Na de corona kom ik zeker is langs. Al veel van gehoord en gelezen. Laat ons allen samen nog wa vol houden en hopelijk kunnen we in februari weer genieten. Goede gezondheid iedereen gewenst en tot spoedig xx
Ivan heeft geschreven op 20 november 2020 om 01:40:
Hey iedereen, ik zou graag na de Corona de club eens willen bezoeken! Zou iemand zo een beetje kunnen samenvatten wat er allemaal rondloopt in de club! Ik ben een 23-jarige alleengaande man. Leeftijd voor mij maakt niet uit, ik wil gewoon een leuke tijd beleven maar ik ben wel eens benieuwd naar wat er zo op een maandag rondloopt!
Ali heeft geschreven op 18 november 2020 om 15:19:
Hallo allemaal aan de mooie vrouwen koppels en de club gangers en uiteraard de personeel van de club . Het mag stoppen nu met deze Corona pfff en terug met zโ€™n alle er eens terug in vliegen
Edwin heeft geschreven op 18 november 2020 om 09:54:
@ Sandy Wat de genieter deelt daar kan ik mezelf ook wel in vinden.
Genieter heeft geschreven op 17 november 2020 om 09:45:
@sandy, laat gerust weten wanneer je komt ik wil wel samen binnengaan om u drempelvrees te verlichten(ik betaal apart als alleengaande heer) weet maar te zeggen hoe ik je kan herkennen en dan gaan we samen aan de bar wat drinken en kletsen en wie weet nog veel meer geile dingen met elkaar doen, denk eraan niets moet en alles mag en kan in amai. Dikke knuffel en aan iedereen blijf gezond xxx
Edwin heeft geschreven op 16 november 2020 om 19:32:
@ Sandy, ๐Ÿ‘ laat maar weten als je gaat en wat je eventueel aan hebt๐Ÿ˜‹/ hoe je eruit ziet. Misschien wordt je fantasie werkelijkheid๐Ÿ˜‹
AntwerpBull heeft geschreven op 16 november 2020 om 13:08:
@Sandy, er zijn heel veel vrijgezellen mannen die single vrouwen aanspreken om liefst samen binnen te gaan, dat is voor andere redenen dan enkel de sex, maar de meeste van hen worden meestal aan de inkom dan ook ontdekt.

Amai staat er om bekent dat U als single vrouw zeer zeker alleen kan binnengaan en alleen aan de bar zitten of staan, daar ben ik vrij zeker van dat zo iets niet gaat gebeuren.

U kan ook aan de bar afspreken met die mannen, dat ze U maar zoeken en proberen te verleiden, das toch ook spannend en heeft U altijd opties om nog met andere wat te doen als U daar zin in heeft.

Binnen in de club zal U zeker en vast leuke en hete mannen vinden die U alle hoeken en kanten van de club willen laten zien en U daar ook verwennen en zoals U zegt willen onderspuiten.

Vorig jaar was ik daar met twee vriendinnen en er kwam een bevriend koppel langs met de vraag of ik eens iets leuks en spannends kon organiseren voor hen.
De vrouw van het koppel wou eens ondergespoten worden door een groep mannen, enkel pijpen geen sex, haar man wou daarop toekijken.
Dus ik ben met hen en de twee vriendinnen naar het grote bed achteraan gegaan, de twee vriendinnen op hun handen en knieรซn gezet zodat de mannen hen konden neuken en de vrouw van het koppel op haar rug met gezicht naar de mannen om te pijpen.
De mannen konden twee dames met condoom neuken of de andere vrouw laten pijpen, dit op รฉรฉn voorwaarde, dat ze allemaal klaarkwamen op de vrouw van het koppel om haar onder het zaad te krijgen.

Dat is zeker gelukt, een lading of 13 dacht ik en als kers op de taart heeft รฉรฉn van mijn vriendinnen samen met de vrouw van het koppel al het zaad van haar lichaam gelikt en liggen spelen met elkaar.

Dit maar om even te zeggen, in Amai kan alles, wees niet bang om alleen te komen, zowel het personeel als de vaste klanten zorgen er altijd voor dat single vrouwen hun zeer goed voelen in de club.
Sandy heeft geschreven op 16 november 2020 om 12:30:
antwerpbull je hebt enigzins wel gelijk. Je bent alleen wel vrij. En je hebt dan ook geen verplichtingen. Maar samen met iemand is wel gezelliger en hoop ik spanneder Ik wil niet alleen aan de bar zitten als vrouw zijnde. Lijkt zo zielig.Misschien dan toch melden wanneer ik ga op dit gastenboek. Kan ook opwindend zijn voor edwin of genieter of John. Heb al gefantaseerd dat ik verwend werd door twee enorme geile mannen en helemaal onder sperma zat en dat ik er geweldig van genoot.
Kers 68 heeft geschreven op 16 november 2020 om 10:32:
Hotforyoudate 4 you
Dat zou haar zomaar eens kunnen zijn had tot voor 4 jaar geleden een brilletje maar nu niet meer.
Kan goed zijn dat ze met een afspraakje naar daar kwam.
Herriner jij je nog wanneer je haar voor het laatst hebt gezien en op welke dag van de week dat was.
Hoor graag weer van je
Antwerpbull heeft geschreven op 15 november 2020 om 23:25:
@Sandy, mijn advies is, kom gewoon alleen, zowel het bangelijke personeel als de vaste klanten verwelkomen jou met open armen. Je hoeft nergens schrik voor te hebben, integendeel kom binnen en have fun.

Als U als vrouw alleen komt, dient U met niet niemand rekening te houden, kan U alles zelf beslissen.
Als mannen U willen leren kennen, kunnen ze dat evengoed aan de bar doen als single i.p.v. nu al te beginnen stouwen zonder U goed en wel te kennen.

Er komen meer single vrouwen naar deze club, ze genieten en gaan ook weer alleen door zonder stress en na een avondje fun en wie weet wat nog allemaal.

Clubamai heeft veel te bieden, kom er al even en er gebeurt daar zeer veel, van brave ontmoetingen tot wilde feestjes die hier al goed beschreven zijn geweest.
Ook kinky feestjes, eyes wide shut, gangbangs, small, big en nog veel meer.

Voor ieder wat wils en das het mooie aan deze club.
Met veel zin afkomen en de club verlaten met zin om er binnenkort weer naartoe te gaan.

Hopelijk kom je eens af eens ze weer open is, รฉรฉn ding is zeker, als je komt, ga je een leuke avond te gemoed, waar alles kan en niets moet. Waar jij kan doen en laten wat jij wenst te doen. Waar fantasieรซn realiteit kunnen worden wanneer jij dat wenst.

Sweet dreams voor iedereen en hete wilde dromen.

Groeten AntwerpBull