Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
9617 berichten.
Ian heeft geschreven op 6 juni 2020 om 21:55
Het heeft even geduurd vooraleer we duidelijkheid hadden, parenclubs of seksinrichtingen worden namelijk niet expliciet genoemd.
Daarom namen wij contact met de overheids informatie diensten.
Omdat de veiligheidsafstand van 1,5m niet gegarandeerd kan worden in Club Amai (en eender welke andere parenclub, seksueel getinte saunas en andere afgeleiden) zullen wij niet openen voor eind Augustus.
Dat wil zeggen dat de voorlopige heropeningsdatum 1 september wordt gepland! (Wij verwittigen iedereen via de nieuwsbrief inschrijvingen zodra wij dit bevestigd krijgen)
Dat is inderdaad een Dinsdag! Voor 1 keer van 13h - tot 18h30! Neem maar alvast vrij.
Vanaf donderdag 3 september lopen we dan weer volgens het gekende vaste uurrooster.
Blijf geduldig, houd het veilig en gezond en graag tot dan!
Dimitri heeft geschreven op 5 juni 2020 om 16:20
Het is een oprechte vraag onder wat de club valt, in Nederland is dat veel duidelijker dan hier. Vb prostitutie kan weer vanaf maandag. Maar een (privรฉ) sauna mag niet open. En ja meer dan 2 maand zonder Amai, ik mis het toch.
iets ouder koppel heeft geschreven op 5 juni 2020 om 07:36
Wij kunnen haast niet wachten tot onze favoriete club weer open mag. Vooral mijn dame kijkt verwachtingsvol uit naar het moment dat we weer op maandag uit ons dak kunnen (mogen) gaan. Maar zoals steeds wordt ook nu geduld beloond, daar zijn we van overtuigd.
Henk en Els heeft geschreven op 4 juni 2020 om 23:27
Zullen we het in het gastboek gewoon lekker over geile dingen hebben, voor politieke en maatschappelijke discussies kijken we wel naar Beau op RTL of zo hahaha

We gaan zeker even op je site kijken wiskealswas ๐Ÿ˜‰
Paul heeft geschreven op 4 juni 2020 om 21:16
@kv Ik ben gek op seks in een club en lichamelijk contact maar in gewone sauna's niet. Dat hoort daar niet en mag ook niet volgens de huisregels. Ik hoop je dus ook niet tegen te komen daar. En je opmerkingen over maatregelen om Coronabesmettingen tegen te gaan laat ik voor jouw rekening. Als je te dom bent dat te begrijpen en niemand in je omgeving is geraakt door Corona , is dat ook niet te beargumenteren.
Wiske Alwas heeft geschreven op 4 juni 2020 om 20:23
Prostitutie is heerlijk, maar uren rondhangen in de sfeer van Amai, continue spelen en door 30 man keihard geneukt en keeldiep gedeepthroat worden in een gangbang ... dat mis ik enorm! Lees mijn laatste blogpost (wiskealswas.nl/alswas) maar eens.
@paul heeft geschreven op 4 juni 2020 om 19:15
Ik heb wel lichamelijk contact in de sauna. Daarbij snap ik de vraag van Dimitri wel.Aangezien het niet wordt genoemd. Het wordt ook tijd dat de belachelijke lockdown wordt opgeheven. Het is van de zotte wat ze doen. De overheid bepaalt of je failliet gaat. Ik blijf gewoon verder neuken wel of geen parenclub open. Daarbij draait de prostitutie ook gewoon volop door.
Paul heeft geschreven op 3 juni 2020 om 21:05
@kv natuurlijk vallen parenclubs niet onder wellness. Volg en lees de berichten hierover. Ik weet niet of je wel eens in sauna's komt maar daar heb je geen lichamelijk contact en kan je de 1,5m richtlijn goed implementeren. Amai valt, net als andere sexclubs, onder seksinrichtingen. Vooralsnog staat daar in NL 1 september voor maar ik weet niet hoe dat in Belgiรซ is.
Kv heeft geschreven op 3 juni 2020 om 20:20
Dimitri, maar een discotheek is het ook niet hรฉ. Er zijn ook zaken zoals wellness die op 1 juli open mogen. Ik hoop dat ze daar onder vallen
Dimitri heeft geschreven op 3 juni 2020 om 19:09
Onder wat valt Club Amai? Ik vermoed dat het niet horeca is? Dus pas open 1 september, zoals discotheken?
Sjaaltje heeft geschreven op 2 juni 2020 om 22:28
hay Surfer; Als het te fris is gaan we toch niet naar het BrielseMaas strandje. t was maar een idee.
Kalegast; Amai is echt uniek hoor.Ik ben in heel wat clubs in de wereld geweest, ieder geval alle in NL. maar Amai is echt de TOP. Hedonism II in Jamaica is goede 2e, maar te ver en te duur voor normaal werkende mensen.
Surfer (@Sjaaltje) heeft geschreven op 2 juni 2020 om 19:51
Hallo Sjaaltje,
Voor donderdag voorspellen ze 16 ยฐC maximum.
Om 22 uur is het al maar 12ยฐC meer.
Het is maar dat je het weet....
๐Ÿ˜‰
Kalegast heeft geschreven op 2 juni 2020 om 17:04
Sjaaltje ,op alle naakt stranden is het toch rustig !! Je kan zo in de duinen een beetje spannende dingen doen volgens mij !! Hopelijk gaat amai toch snel weer open..Ik kan er niet echt wijs uit ,gaat ie nu definitief dicht of komt er een overname ? Was altijd een leuke tent met heerlijke meiden !! Het was zowieso al te lang geleden maar nu ik weer vrijgezel ben verlang ik er toch weer naar om lekker te bevredigen en bevredigd te worden ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜œ..dus hopelijk is alles snel weer als van ouds !! Weet iemand nog een goeie andere parenclub waar je als alleen staande man ook aan je trekken komt ? ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹allen
Chris heeft geschreven op 2 juni 2020 om 16:51
@sjaaltje,, klinkt op zich goed alleen qua werk en heen en weer ( wil toch wel fris zijn) niet handig wel een spannende dimensie erbij ๐Ÿค” love it ๐Ÿ˜ฌ. Maar om nou een boa in je nek te krijgen is ook weer niet handig..... die strippen kaart is idd een goede optie hoewel ...dat gaat wel in de papieren lopen even simpel rekensommetje: man alleen โ‚ฌ90x10 = โ‚ฌ900 ๐Ÿ˜ฌ maar wil ze idd wel helpen
sjaaltje only heeft geschreven op 2 juni 2020 om 15:08
ik leef met je mee Chris; ik moet nog zien of het unieke Amai concept nog haalbaar wordt. we moeten er alles aan doen Amai te helpen. die vooraf betaalde 10 x entreekaart vind ik een goed idee . Er zeker in ons "A groepje" behoefte aan actie , bij zowel de mannen stellen en dames. Op het naaktstrandje van de BrielseMaas heb ik al een paar "Amai-stellen" mogen ontmoeten. We zouden met dit mooie weer, b.v. donderdags avonds ,1800 hr , (na 22 hr is het verboden terrein), kunnen afspreken. Achteraan bij het gay deel is het redelijk prive. ik lees graag reacties.
Chris heeft geschreven op 2 juni 2020 om 12:02
Gek vraagje zijn er stellen of vrouwen in de buurt van Rotterdam die dezelfde instelling hebben als Wiskealswas.
Ik weet het Corona maar hoelang gaat dit duren okรฉ ze zeggen 1 september maar is dat zo ๐Ÿค” . En als het oude niet terugkomt wat dan ?
Wiske Alwas heeft geschreven op 2 juni 2020 om 09:57
@henkenels โ€“ Haha, ik had al zoยดn vermoeden. Ben ik er toch ingetuind! En ik nog schrijven dat het zo echt voelt. Goed gedaan, hoor. Veel lekkerder zoยดn verhaal met al die ongeremde nattigheid en zonder gehannes met condooms. โ€“ Ik herken me ook zeer in jullie verhalen. Iedereen pakt het net even anders aan. Dat vind ik juist altijd zo fijn in clubs. Dat dat kan. Dat iedereen zichzelf kan zijn. In Amai zeker. Bijvoorbeeld bare naaien. Dat mag namelijk niet in elke club. โ€“ Jullie hebben me nu echt opgenaaid. Ik overweeg nu werkelijk een keer volledig bare te gaan. Misschien een fijne seizoensopener als Amai weer open gaat. Kan iedereen goed zien hoeveel zaad er al die tijd is opgespaard. Lees mijn blog โ€œPottenโ€ van 6 april er maar op na. wiskealswas.nl/alswas
Henkenels heeft geschreven op 1 juni 2020 om 21:59
Dat zou fijn zijn Petra een beetje ondersteuning. De mannen zullen na zolang zonder club zo.hitsig en onverzadigbaar zijn.........
Petra en Martin heeft geschreven op 1 juni 2020 om 19:05
We zijn nu echt heel benieuwd hoe het er echt aan toegaat in Amai. Denk dat ik (Petra) Els wel een beetje kan ontlasten.
Henkenels heeft geschreven op 1 juni 2020 om 18:16
Hoi Wiskealswas, bedankt voor je leuke eerlijke reactie en daarbij hoor ook een eerlijke reactie van ons. ๐Ÿ˜‰ De avonturen zijn allemaal echt gebeurd met een uitzondering dat wij het wel altijd veilig doen, maar om in een geil verhaal te schrijven en toen deed hij zijn condoom om,vinden wij en veel anderen denken we niet zo opwindend om te lezen, dus een beetje fantasie is eraan toegevoegd. Heel eerlijk gezegd lijkt het ons ook wel heel geil om te doen, maar houden we het toch liever veilig.

We hebben jouw blog wel eens gelezen. Heel leuk en geil om te lezen hoor. Onze complimenten daarvoor. Ook heel leuk en geil om te lezen hoe jij opgaat in jouw geilheid. Dat herkennen we wel in onszelf ๐Ÿ˜‰