Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
15021 berichten.
Holland man heeft geschreven op 21 februari 2022 om 16:33
@Miss D
Wil wel me naam doorgeven aan het beheer van Amai ?
Groetjes.
willam van deursten heeft geschreven op 21 februari 2022 om 16:26
ik zag het zelf op zaterdag de buitenlander 35-jarige knappe jongen werd teruggegeven... ik denk dat dit helemaal niet goed is..๐Ÿ˜“
Beheerdersantwoord van: Ian
Dit klinkt een beetje als stemmingmakerij "Willam"

In ieder geval, de regels zijn zoals ze zijn om een rede, geen geheim en duidelijk vermeld.

Wij trachten steeds de juiste balans te houden om zo de meest optimale geile sfeer te creeeren voor alle aanwezigen. Iedereen kan toegelaten of geweigerd worden en zal daar steeds een eerlijke uitleg over krijgen.

Laat me dit topic nog afsluiten door te vermelden dat iedereen gewoon binnen laten de makkelijkste manier zou zijn.

Verdere berichten over dit topic worden niet meer gepost, wil u er toch graag verder op in gaan kan u mij steeds contacteren op de bekende manieren.
LekkerWijfje heeft geschreven op 21 februari 2022 om 15:33
@Gio, dit gaat niet over het geboren zijn onder een andere nationaliteit: het gaat over mannen van bv Arabische afkomst, of uit het Oostblok of landen als Pakistan, ... : kortom mannen die vaak met 2 of meer binnenkomen, onder elkaar hun eigen taal spreken, met 2 op 'jacht' gaan en de spelregels van het clubleven vierkant aan hun laars lappen. Onder het motto van 'ik heb betaald dus ik heb recht op sex met de aanwezige vrouwen' worden vaak dames respectloos benaderd of wringen ze zich overal tussen en verstoren ze het spel. De veiligheid en welbevinden van de dames is cruciaal in een club. Om dit te garanderen is deze maatregel ingevoerd. En nee, je kunt niet iedereen van dezelfde nationaliteit over dezelfde kam scheren, dat weet iedereen, zelf heb ik ook positieve ervaringen met 'allochtone' heren, maar dat zijn er dan die het clubleven begrijpen. Maar ik weet als single dame, dat de paar keer dat ik grof en respectloos ben benaderd in het clubleven, voor 90% te wijten was aan het gedrag van deze mannen die totaal andere normen en waarden hebben dan onze Westerse waarden aangaande het respect voor de vrouw. Misschien vind jij dit een discriminerend beleid, ik vind dit een beleid gericht op veiligheid: een vrouw die zich niet veilig voelt, zal ook niet geneigd zijn om de stap te zetten om met een onbekende man sex te hebben, en daar gaat het hierin de club toch om: wederzijds genot en extase in een voor iedereen veilige, respectvolle context.
Miss D heeft geschreven op 21 februari 2022 om 14:10
@Holland man, lijkt ons leuk! Je had geen andere contact mogelijkheden?? Straks lopen we elkaar mis ๐Ÿ™ˆ

X Miss D
Toon heeft geschreven op 21 februari 2022 om 13:25
Wat een goede verhalen lees ik.
Ben nog nooit in club Amai geweest maar zal dit zeker binnenkort doen.
Jack heeft geschreven op 21 februari 2022 om 13:20
Ian, als ik rond 14.00 u bij jullie kan zijn ... hebbik dan nog kans of zitte jullie vol voor single mannen ?
Scooby heeft geschreven op 21 februari 2022 om 12:30
Ik kom af en toe eens in Amai. Steeds geilzellig. Ik heb echter 1 klein probleem. Alhoewel ik 1.83 ben en sportief gebouwd, kletskop alsof ik een buitenwipper ben, leg ik toch zo moeilijk contact met de vrouwen. Ik ben ergens te timide of weet niet de juiste woorden te vinden als ik aan de bar een vrouw wil aanspreken. Ook als er al een man bij staat dan zal ik ze niet benaderen, terwijl ik heel goed weet dat iedere vrouw daar wel van wanten weet.
Ik kan mezelf niet goed verkopen, terwijl ik zeker niet onknap ( volgens de meeste vrouwen) ben.
Kobey heeft geschreven op 21 februari 2022 om 11:25
Wie komt ?
Sabine heeft geschreven op 21 februari 2022 om 11:07
@ Pedro,

Als ze het goed willen doen dan mogen er geen 4 Nederlanders binnen wat Club Amai ligt in Belgie ๐Ÿ˜‰
Sabaai(Mart) heeft geschreven op 21 februari 2022 om 11:00
Wij komen straks weer lekker mee genieten.
En weer een Geilzellige dag te hebben.
De slet die mee komt verwacht veel piemels.
Van Ian begreep ik dat er zo wie zo 20 gereed staan๐Ÿ†
Holland man heeft geschreven op 21 februari 2022 om 10:48
Goedemorgen
@Miss D
Als ik kom, laat ik het weten.
Fijne dag!
Eres heeft geschreven op 21 februari 2022 om 10:16
Kijk er naar uit vanmiddag weer lekker te geilen, na al eens de vrijdag de eerste maandag terug na de sluiting voor mij! jonge 30'er, sportief, blauwe ogen en lekkere zin... Wie kom ik weer lekker tegen? Ook plek voor iemand om mee te komen vanuit Antwerpse. X
melissa 25 heeft geschreven op 21 februari 2022 om 10:02
hey hey ik kom weer lekker geil doen
Miss D heeft geschreven op 21 februari 2022 om 08:43
@AntwerpBull mooi en duidelijk omschreven! Jij maakt dit onderwerp absoluut toegankelijk. Wij hebben zaterdag ook nog gekletst bij het omkleden. Dankjewel! En have fun vrijdag! ๐Ÿ˜˜

@Holland Man, fijn dat je zo hebt genoten, kom de volgende keer maar weer lekker dichtbij in het bubbelbad ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹

X Miss D
RoDo heeft geschreven op 21 februari 2022 om 06:37
Vandaag komen wij lekker geilen en genieten. Mannen, maak respectvol gebruik van deze jongedame door haar goed hard aan te pakken. Heb je bepaalde wensen maak deze dan kenbaar bij haar man, zodat de vrouw kan doorgaan met hetgeen waar ze mee bezig is. Wij zijn immers de moeilijkste niet en vinden spontane contacten ook zeker zo leuk.
Tot straks XxX Ro&Do
Pedro heeft geschreven op 20 februari 2022 om 23:54
@Gio Ik ben zelf ook buitenlander (geboren in Oost-Europa, 31 jaar en woon al 30 jaar in Belgiรซ) en heb nog nooit problemen gehad aan de inkom omwille van m'n huidskleur. Bent u zeker dat hun huidskleur de enige reden voor weigering was? Trouwens er komen in principe zoveel mensen uit een ander land in Amai, er komen daar zeer veel mensen uit Nederland :D.
Op de website staat ook wel vermeld dat je perfect Nederlands, Engels of Frans moet kunnen om toegang te krijgen. Al zou Duits daar van mij gerust ook nog bij mogen, dat is en blijft een officiรซle taal in Belgiรซ.
Owner en halsbandslet heeft geschreven op 20 februari 2022 om 23:07
Gisteravond was ik voor de 1e keer met mijn gewillige jonge slet in Amai. Ze was herkenbaar aan haar halsband en geringde lippen. Voor sommigen waren we misschien te heftig maar dank aan de twintig tal mannen die haar stevig gebruikt hebben. Dit is wat ze nodig heeft. Aanstaande vrijdag zijn we er weer op de extreme avond. Daar kunnen we los gaan.....๐Ÿ˜Ž
AntwerpBull heeft geschreven op 20 februari 2022 om 21:08
Vrijdag is het Kinky Fetisch Sextreme Night, om naar deze avond toe te werken dacht ik elke dag tot vrijdag รฉรฉn van de vele onderwerpen aan te snijden, voor wie daar interesse in heeft natuurlijk.

Vandaag Spanking:

Spanking is iemand repetitief kletsen geven als beloning of straf met de hand of voorwerp ergens op het lichaam van de persoon die het ondergaat.

Dit kan gebeuren tijdens een sessie, tijdens de sex of als spel alleen.

De reden van de spanking kan verschillend zijn, soms is het om de billen, borsten, dijen en andere op te warmen of goed voor te bereiden op de rest van de sessie en soms is het als straf en is het enkel dat.


Spanking heeft niet altijd met pijn te maken, het kan ook zacht zijn of lang en uitgebreid om te spelen en te genieten van het te geven of te krijgen.


De persoon die de spanking geeft probeert ervoor te zorgen dat diegene die het ondergaat zo lang en zo ver mogelijk kan gaan en ervan kan genieten, dat is niet altijd makkelijk, maar door technieken aan te passen zoals tempo, kracht en plaats kan de sessie soms een tijdje duren.

Af en toe pauze nemen, spelen met ijsblokjes of overschakelen naar meer lust is zeker ook leuk en kan het geheel enkel maar beter maken.


Als men voor het eerst dit zelf probeert, geef ik de raad om het zachtjes op te bouwen, zoek de limieten op tot waar de persoon die het ondergaat het aankan, maar zeker ook voor wie het moet geven.

Soms kan de persoon die het ondergaat meer aan als die het geeft of visa versa.


Een spanking als straf zoals met vroeger zei over de knie, dat is een ander paar mouwen, deze zijn niet bedoelt om de persoon die de straf dient te ondergaan te laten genieten, deze is voorzien om door middel van pijn van de kletsen de straf te ondergaan.

Bij deze is er meestal geen opwarming en zijn de kletsen harder en zeer specifiek op รฉรฉn plek van het lichaam.


Plaatsen waar men best weg van blijft bij het spanken, de nieren, het hoofd in het algemeen en plekken die te gevoelig zijn voor de persoon die het moet ondergaan.

Er zijn mensen die genieten van een klets te geven of te krijgen in het gezicht, maar dat is hun persoonlijke keuze en die dient gerespecteerd te worden.


Ideale plaatsen om te spanken, de billen(poep algemeen), de borsten, de dijen, de buik, onderkant voeten, schouderbladen en boven rug(niet op de ruggengraat) en voor wie echt graag wat extremer gaat, de geslachtsdelen(niet voor beginnende of mensen die de extremen niet willen opzoeken).


Tijdens de sex kan een spanking ook lekker zijn, sommige mensen worden er enkel maar geiler van, dan is het meestal op de poep en billen, een aanrader is dan om te slaan op de zachte delen van de poep(billen) en zeker niet op de nieren of op delen van de poep waar de impact te hard zou aankomen.


Iedereen is anders, iedereen heeft zijn of haar voorkeuren, de ene dag kan men alles aan, de andere dag niets.

Mijn advies is dan ook altijd, tast elkaar af, zie hoever je kan gaan en geniet binnen de maten van het spel.


Persoonlijk vind ik het heerlijk om iemand een spanking te geven, is het tijdens de sex, als opwarmer van een sessie of enkel puur een spanking, maakt niet uit, zolang ik de persoon met wie ik speel kan plezieren of soms ook straffen is het voor mij ook genieten.

Pijn is fijn voor sommige, hoe ver dat kan gaan, hangt altijd af van beide personen, maar het kan je soms zo'n kick geven dat je niet kan wachten op de volgende keer.


Als er mensen zijn die graag meer willen weten over dit onderwerp, het niet kennen maar willen leren of ondergaan, dat kan en met plezier kunnen we er de 25ste over praten en wie weet wel ook meer doen.

Spreek ons gerust aan en we maken er een leuke avond van.
Voor meer uitgebreide vragen, mag je altijd naar Ian mailen, hij zal deze wel doorsturen en ik beantwoord ze zo snel en goed mogelijk.Morgen een nieuw onderwerp, nog 5 dagen en we kunnen weer helemaal los gaan, kinky groeten


AntwerpBull
Singleman heeft geschreven op 20 februari 2022 om 21:04
Dat is balen.
Tijdelijk op zwart zaad, maar volop wit zaad.
Ik word beren geil als ik de verhalen lees.
H&I heeft geschreven op 20 februari 2022 om 21:01
@Dennis en zijn leuke dame. We hebben elkaar de 12e gesproken (o.a. In het restaurant, je dame wilde even 10 minuutjes privat time met jou). We zouden nog telefoonnummers uitwisselen om op een bepaalde avond begin maart bij jullie te komen. Helaas is het uitwisselen van de nummers er niet van gekomen. Heet jij Dennis en herken jij je er in (je woont heel dicht bij Amai) neem dan even contact op met Ian voor mijn nummer. Hij heeft 2 verificatievragen voor jou om zeker te weten dat jij de juiste Dennis bent. Hoop dat je dit leest ๐Ÿ˜˜
Steffi25 heeft geschreven op 20 februari 2022 om 20:45
Wij komen morgen middag de club weer mee op stelten zetten ๐Ÿ˜ˆ

Na een rustig weekendje ben ik weer helemaal klaar voor al die geile en lekkere mannen ๐Ÿ˜
Ik heb heel veel zin om jullie lekker te verwennen met mijn mondje en natte poesje ๐Ÿ˜ˆ
Dusโ€ฆ Gewoon (veilig) meedoen, vragen hoeft niet ๐Ÿ˜‡

Wij kunnen niet wachten tot morgenmiddag ๐Ÿ’‹
XSteffi en T
Holland man heeft geschreven op 20 februari 2022 om 20:43
Was gezellig Miss D & nice legs๐Ÿฅฐ.
BBC heeft geschreven op 20 februari 2022 om 20:37
Gisteren weer een super avond in Amai....heerlijke nieuwe mensen geknuffeld en geproeft. Uiteraard getietelt met mijn vriendinnetjes.
En een speciale dikke Knuffel voor J. Met zijn prachtige BBW, die echt weet hoe een vrouw te verwennen. ....een gentlemen.
Ennuhhh....morgen mag ik weer met een heerlijk vriendje, die me op komt halen......
Benieuwd wie ik tegen get geile lijf loop๐Ÿ˜ Tot morgen.๐Ÿงก
Melissa25 heeft geschreven op 20 februari 2022 om 19:55
Hey hey, kan er iemand mij morgen in antwerpen komenhalen ? Ik heb spijtig genoeg nog niemand gevonden
NiceLegs heeft geschreven op 20 februari 2022 om 19:20
Zaterdag was weer zalig!!! De tralies worden stilaan een favoriete plekje, en wordt wel gesmaakt door de mannen denk ikโ€ฆ.zalig al die handen, tongen en harde pikken!

@Miss.D, het was top in de jaccuzi, zalig dat je mee โ€˜getieteltโ€™ hebt ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ Hรฉt nieuwe werkwoord van 2022 รก la Amai stijl!

@Mโ€ฆ. Kom je volgende keer lekker mee spelen? You promised ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹

Tot snel weer!!!
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ NiceLegs
Franka heeft geschreven op 20 februari 2022 om 18:50
Gisteren als vanouds een heerlijke avond/nacht gehad in Amai, die veel te kort duurde. Veel dank aan alle lieve mensen die zorgden voor de topsfeer en natuurlijk aan Ian en Alan! ๐Ÿ™‚

Nog even voor de man die me bij het afdrogen na het bubbelbad aansprak en later bij het bankje kwam staan: de timing was beide keren net niet goed, later heb ik je nog gezocht maar was je weg. (Hopelijk weet je wie je bent; ik een brunette met een rood lingeriesetje.) Als je weer eens komt: in de herkansing!
BestStel heeft geschreven op 20 februari 2022 om 17:28
@Chupador, dat zou de mijne wel eens geweest kunnen zijnโ€ฆDie heeft er een paar natte voeten gegevenโ€ฆ
Kan me alleen niet voorstellen wie Chupador wasโ€ฆ
Grt H en A
Rob heeft geschreven op 20 februari 2022 om 17:16
Morgen kom ik weer lekker naar amai toe en heb ik weer ontzettend veel zin om mijn lul in/op verschillende vrouwtjes leeg te spuiten.
Ik hoop dat er vele lekkertjes zijn morgenmiddag.
Melissa, je mag m'n mailadres opvragen bij Ian!
Kris heeft geschreven op 20 februari 2022 om 17:01
Morgen middag ga ik voor de eerste keer naar de club ik zal rond 16.30 er zijn...ik ben wel zenuwachtig wie zal me rond willen leiden......ik heb er veel zin gr kris
Bbwstel heeft geschreven op 20 februari 2022 om 15:10
Het was weer een top avondavond in Amai. Heel sympathieke mensen leren kennen. En een Mega geile Avond, wat een actie.
De dame hier heeft Spierpijn ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘
Wij komen zeker weer ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘