Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
207 berichten.
Hot koppel heeft geschreven op 25 juni 2020 om 06:03:
Het gaat gelukkig allemaal de mooie richting uit, maar wees voorzichtig en beetje geduldig! @ Ian, groot gelijk, daar bestaan andere sites voor ๐Ÿ™‚ grtjs ๐Ÿ™‚
Rob heeft geschreven op 24 juni 2020 om 14:10:
@Ian, daar kom je dan wel rijkelijk laat mee en je laat de andere kik oproepen wel staan?
Hans heeft geschreven op 24 juni 2020 om 11:38:
Jeetje,wat missen we die geile middagen in amai. Het ziet er naar uit dat het voorlopig nog niet opengaat voor ons! Ik mis het heel erg,dat je op een middag even lekker kan stoeien met die geile milfjes. Zou daarom graag horen of er met dit mooie weer buitenplekken zijn waar je lekker kan teasen en kijken naar elkaar. Bij mij in de buurt.oost brabant, is er niks op dat gebied.Krijg nu toch wel zin om een keer wat te beleven !
Rob heeft geschreven op 24 juni 2020 om 09:44:
Welke dame(s) of koppel )niet bi) hebben zin Om met mij af te spreken, in bos, galder, bij mij thuis? ...
Beheerdersantwoord van: Ian
Zozo, ik begrijp dat het moeilijk is deze tijden en daarom was ik niet streng, maar het loopt wat uit de hand op dit gastenboek met kik, ik vrees dat het tijd is om daarom in te grijpen. Dit is geen dating site maar daar lijkt het wel meer op. Berichten als deze zijn ongewenst, er zijn genoeg andere websites waar het wel wenselijk is. Dit gastenboek is voor en door bezoekers van Amai. Toekomstige berichten als deze met kik of andere contact gegevens worden verwijderd of aangepast. Vandaag is een nieuwe veiligheidsraad in Belgie die zich zou buigen over de nog gesloten zaken en verdere versoepelingen. Ik houd jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
Hey ik heeft geschreven op 23 juni 2020 om 13:27:
Hey ik ben Edwin en zou jullie kinky geile leden graag ontmoeten. Hou vrijblijvend van avontuur 69, allerlei variatie en latex en snoepen van elkaars lijfjes. Ik word al geil als ik eraan denk. Hou me maar op de hoogte en tot gauw. Wie, Waar en Wanneer?
Rino heeft geschreven op 23 juni 2020 om 10:14:
Okรฉ nu heb ik ook deze KIK maar ik weet niet hoe dat allemaal werkt dat is mijn naam op KIK Rino19855
Dennis heeft geschreven op 22 juni 2020 om 16:39:
Kik. Wij hebben een kik groep van amai waar al veel mensen van amai bij zijn aangesloten. Leuke mannen stellen en vrouwen. Leuke chat via kik. Mijn kik is boy7719. Zodat ik jullie erin kan zetten of even opzoeken op kik amai zijn er 2 wij zijn met het logo van de voorkant
Pianoman heeft geschreven op 22 juni 2020 om 11:41:
@Henk en Els. Een fijne hete vakantie gewenst in ons dierbaar Belgiรซ!! Aan alle anderen ook een hete vakantie toegewenst.En hou het veilig!!
Wiske Alswas heeft geschreven op 22 juni 2020 om 08:39:
KIK is een messenger. Om mee te chatten. Net als WhatsApp. Ik heb er wat overgeschreven op wiskealswas.nl/kik
Roger heeft geschreven op 22 juni 2020 om 02:35:
He Ian, wellicht een tip: Ik ken een club die tijdelijk geopend is als enkel cafe. Hebben ze kunnen regelen met de gemeente.
Rino heeft geschreven op 22 juni 2020 om 00:05:
Wiske Alswas Wat is dat KIK ? {Laat me op KIK=WiskeAlswas }
Rino heeft geschreven op 21 juni 2020 om 22:01:
Wiske Alswas Hey ik ben nog vrij ๐Ÿ˜‰
Breda23jr heeft geschreven op 21 juni 2020 om 19:32:
Laten we lekker wachten op club amai hoop dat we 1 september open mogen
Wiske Alswas heeft geschreven op 21 juni 2020 om 18:42:
@Breda23jr โ€“ Een kamer boeken jaagt me wel heel erg op kosten. En erg inspirerend is zo'n kamer niet. Geen doksterstoel, naaitafel, groepsmatras, zwembad. Goed, op een naaktstrandje heb je dat ook niet, dat is tenminste nog in de vrije natuur. Maar een hotelkmaer ... dan kan ik net zo goed thuis blijven, hihi!
Wiske Alswas heeft geschreven op 21 juni 2020 om 18:38:
@Breda23jr โ€“ Zoiets vermoedde ik al. Er komen daar vast ook pure naturisten. En hoewel ik voor vrije seks ben, wil ik niemand tot last zijn. Heel goed dat ze dat bewaken. โ€“ Daarom is de club ook zo fijn. Alles geregeld en bij de hand, zodat we ongeremd zorgeloos kunnen seksen tot we er bij klaarkomen. En nog een keer. En weeral, en ... Dat zie ik op zo'n strandje niet gebeuren. Ik denk dat de sfeer er ook anders is, dan in Amai, hihi!
Breda23jr heeft geschreven op 21 juni 2020 om 18:00:
Je kan beter een hotel kamer boeken lol
Breda23jr heeft geschreven op 21 juni 2020 om 17:59:
Ik ben regelmatig op de galder en kan het niet aanraden, security loopt vaak langs
Wiske Alswas heeft geschreven op 21 juni 2020 om 17:45:
Zijn er kerels die mij, voor de clubs weer open gaan, zouden willen treffen in Galder? Laat me op KIK=WiskeAlswas maar eens weten hoe dat dan werkt, hihi! Want ik vraag me af wat de mogelijkheden zijn op een openbaar naaktstrandje. En ach, dat het niet mag ...
Angie heeft geschreven op 21 juni 2020 om 14:31:
Over homo's op Galder kan ik weinig vertellen want daar heb ik nooit zo'n last van ๐Ÿ˜‰ Galder is niet heel groot en de privacy is afhankelijk van de drukte aangezien er weinig beschutting is. Maar ik heb we weer prima vermaakt gisteren hoor. Wel sneaky natuurlijk want officieel mag het niet ๐Ÿ˜
23jrBreda heeft geschreven op 21 juni 2020 om 11:57:
Kan niet wachten om all die sexy milfjes weer te ontmoeten.....