Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
617 berichten.
Koppel_zuid heeft geschreven op 19 januari 2021 om 10:47:
Dat zal wellicht met de dame hier geweest zijn dan AntwerpenM. Hopen dat er tegen de zomer weer meer mogelijk is als er volop gevaccineerd is en het weer beter wordt.
antwerpM heeft geschreven op 18 januari 2021 om 11:15:
Hey Koppel_zuid, ik kijk er naar uit eens de maatregelen versoepelen om je dame te verwennen. Heb het geluk gehad om al Aziatische dames via de club te kunnen ontmoeten & voelen en krijg er geen genoeg van!
Koppel_zuid heeft geschreven op 18 januari 2021 om 10:19:
Ja Yves zal nog wel even duren. Tot die tijd maar wat spannende herinneringen delen op het gastenboek. De meeste staan ons nog goed op het netvlies ๐Ÿ˜‰.En dan hopen op een omslag de komende maanden.
Yves heeft geschreven op 17 januari 2021 om 16:13:
Hey koppel zuid ja verlang ook naar jullie ja en jullie waren dat zeer simpatiek en knap koppel Hoop dat de club vlug open gaat. Ja ik was die kalende man . Grtjes xx
Rechterhand heeft geschreven op 17 januari 2021 om 15:53:
Ik weet niet waar jij woont maar in Belgiรซ heeft de federale regering de huidige maatregelen verlengd tot 1 maart. Tenzij alles zeeeer gunstig evolueert kunnen versoepelingen bespreekbaar worden. Maar ik vrees dat het opengaan van onze favoriete club daar niet tussen zal staan.

Sterkte aan Ian ondertussen!
Sleutel69 heeft geschreven op 16 januari 2021 om 17:15:
Het zou toch wel heel mooi zijn als het volgende week of de week erop weer OPEN zou zijn,daar dromen we allemaal van dat dit waar kon zijn.Is hier al een plan voor gemaakt.. het zal dan een stormloop worden.Of eerst aanmelden met E-mail...
Wat zullen het geile feesten worden.. Groetjes drup drup Ik kan het er al niet meer IN houden
Luc heeft geschreven op 15 januari 2021 om 12:41:
Help mij, Ik trek me suf de laatste maanden, ik snak naar een nat poesje ๐Ÿ˜‹
Koppel_zuid heeft geschreven op 15 januari 2021 om 08:31:
Ook wij missen de club na het lezen van al die berichten hier. Wij jonge koppel waarvan zij slank/aziatisch uiterlijk. We missen de actieve zaterdagavonden waarin ze in mooie lingerie menig man heel geil kon maken en we een paar heel actieve avonden hebben mogen beleven. Hopelijk dit jaar toch weer mogelijk om eens een bezoek te brengen.
Motorijder heeft geschreven op 14 januari 2021 om 23:07:
Hallo allemaal wat is het lang geleden zeg dat we elkaar allemaal ontmoet hebben in onze mooi leuke gezellige club, wat mis ik de leuke maandagen waar er toch wel altijd vele lieve mensen zijn, hopelijk gaat alles goed met iedereen, er is er toch eendje waar ik zeker naar uit kijk om ze terug te ontmoeten een Nederlandse vrouwtje van een koppel waar ik al vele leuke tijden mee beleeft heb ik de dakroom beneden. Indien dit koppeltje (vrouwtje haar hier in herkent mag ze gerust mijn mailadres vragen aan Ian, verder wens ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en gezond 2021 en een snel weer zien van iedereen.
Pianoman heeft geschreven op 14 januari 2021 om 12:47:
@ Ian,kun je hier geen chat organiseren onder de mensen van club Amai?
Maar een voorstel!
Pianoman heeft geschreven op 14 januari 2021 om 12:45:
Aan het kamertje met de gloryholes.
Ik stond aan de buitenkant met mijn pik in een gloryhole.Mijn lul werd gretig vastgelopen en gulzig gepijpt.
Na een tijdje draaide de dame zich om en begon met haar kutje tegen mijn lul te rijden.
Je voelde dat ze meer wou.
Zonder moeite school mijn lul bij haar binnen omdat ze zeiknat stond.
Ik hoorde haar kreunen en ze spoot mijn lul helemaal nat.
Plots stak ze haar hand door het gat en nodigde me uit in het kamertje.
Daar hebben we nog zeker een half uur staan rampetampen.
Alle hoeken hebben we gezien!!
Uiteindelijk had ze graag dat ik haar grote borstel volspoot.
Heeerlijk ervaring!
Indien iemand graag een gesprek,ik chat regelmatig op "afspraakjes" onder dezelfde naam.
Spreek me maar aan dan.
Ian,hopelijk tot zeer snel.
Ik mis het allemaal zeer erg!
Stijn met bril heeft geschreven op 12 januari 2021 om 13:33:
De beste wensen voor het nieuwe jaar. Lieve dames en koppels die me kennen : ik mis jullie !!!
DucatiPeter heeft geschreven op 12 januari 2021 om 09:33:
@ Robert & Joke: op zo een uitnodiging ga ik graag in๐Ÿ˜ƒ ( maar ik denk dat er op die avond veel DucatiPeters gaan rondlopen ๐Ÿ˜‰...)

Ik vond het persoonlijk niet zo erg dat het licht af en toe aanging in het kamertje, zo kon ik wat zien, en dat maakte het extra geil vond ik.
Het zo goed als wegduwen was dan wel weer jammer ja, maar goed, weinig aan te doen...
Moest de dame ( en de heer) zich in mijn verhaal herkennen ( weinig info , ik weet het, maar door een gloryhole zie je niet veel in dat kamertje..) zou ik haar alsnog willen bedanken, het was zalig.
Henk en Els heeft geschreven op 11 januari 2021 om 22:25:
#Amai liefhebber wat bedoel je met dat we nog een tegoedbon tegoed hebben?
Marcel heeft geschreven op 11 januari 2021 om 22:17:
Hoi Sandy als je je wild uitleven mag je mijn e-mail adres aan Ian vragen hoor. Verder hoop ik dat de club weer gauw open gaat want ik krijg ontwenningsverschijnselen ๐Ÿ˜œ
Ashok heeft geschreven op 11 januari 2021 om 19:01:
Wat mis ik de gezelligheid van amai ๐Ÿ™
vooral mijn vaste donderdag avond...
#staynegative
Robert heeft geschreven op 11 januari 2021 om 14:29:
Wat een geile belevenis was dat zeg. Zo een heerlijke geile dame in of achter een gloryhole.

Dank je wel Ducati Peter voor het delen van je geile belevenis en je heerlijk geil verslag

Wel jammer dat er tijdens de actie met het licht moest worden gespeeld en dat je na afloop door een onbeschofte man bijna werd weggeduwd?

Ducati Peter, als club Amai op nader te noemen tijdstip weer open gaat, zal ik mijn vriendin naar het glory hole brengen, zodat je tot het einde wordt leeggezogen;-) XX Robert & Joke
DucatiPeter heeft geschreven op 10 januari 2021 om 16:29:
Een van mijn beste herinneringen aan amai:
Ik ben eerder van het verlegen type, zal dus niet zo snel een vrouw aanspreken in de club, meestal wandel ik wat rond en schuif ergens bij. Op een van mijn "wandelingen" zag ik een vrouwenhand met mooi roodgelakte nageltjes uit een gat aan de gloryholes komen. Er stond daar op dat moment niemand, en meestal ben ik wat huiverig om mijn zaakje zomaar in een donker gat te steken maar de uitnodiging en de nieuwsgierigheid waren te groot. Ik deed mijn onderbroek naar onder en stak hem door het gat waarna een zalige vrouwenhand zich ontfermde over mijn zeer snel stijf wordende lid. Na wat handwerk voelde ik een tong en mond rond mijn eikel terwijl de handen zich met mijn ballen bezighielden- wat een gevoel!! Ondertussen stonden er al een paar andere mannen met hun apparaat door het gat, zodat de aandacht van de vrouw verdeeld werd. Op dat moment ging het licht aan in het gloryhole kamertje zodat ik een stukje kon zien van de dame, die op dat moment met haar billen bijna tegen "mijn" gloryhole" aanstond. Ik zag een soort draadrokje en daaronder niets. Ik stak mijn hand door het gat en kon haar naakte geschoren kutje voelen, dat lekker nat was. Ik kon net overal aan en kon haar lekker vingeren, wat de dame precies ook apprecieerde want ze duwde haar kontje tegen mijn hand en vingers op. Na een tijdje hoorde ik haar zachtjes beginnen zuchten en hoorde ik zelfs een kreetje โ€œik komโ€ vanuit het kamertje. Het licht ging ondertussen een paar keer uit en aan, en ik kon nog een paar voeten en benen zien, van een man. De vrouw had zich ondertussen omgedraaid zodat ik โ€œhemโ€ terug in het gat stak. Ik kreeg dan de beste pijpbeurt van mijn leven: juiste gebruik van tong en mond, afwisseling, er werd aan mijn ballen gezogen. Af en toe kon ik zien dat de man mijn Het licht ging weer eens aan zodat ik nu een deel van het gezicht en de borsten van de mooie dame kon zien. Ik kon net mijn hand ook in het gat steken en de borsten aanraken. Na een tijdje kon ik me niet mer inhouden en kwam ik keihard klaar, en nadat ik weer bij mijn positieven kwam zag ik de dame een deel van het witte goedje dat ze niet had kunnen opvangen over haar borsten uitwrijven. Ik wilde toen de dame bedanken maar werd zowat weggeduwd door een andere man. Na de douche ben ik terug gegaan naar het gloryhole kamertje maar het kamertje was al leeg. Ik had die dame graag bedankt voor de best pijpbeurt ooit, maar jammer genoeg ging dat niet meer. Ik denk nog dikwijls terug aan dat zalige moment.
Henk en Els heeft geschreven op 9 januari 2021 om 17:14:
# Liefhebber Amai; het steegje is ook een van onze favoriete geile plekjes in Amai. Daar hebben we al aardig wat geile dingen beleefd.
#Pianoman leuk weer van je te horen. Wees maar creatief in kik dan vind je ons wel ๐Ÿ˜‰
Amai lief hebber heeft geschreven op 9 januari 2021 om 17:10:
Hen en els jij hebt nog tegoed bon van maart.
Email adres heeft Ian.
Helaas dat dit zolang heeft gewacht om het goed te maken