Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
771 berichten.
Henk en Els heeft geschreven op 18 mei 2020 om 11:20:
Deel 4 van ons avontuur:

Zoals geschreven .....Els had net een forse lading geilheid in haar kutje gespoten gekregen. Ze voelde hoe zijn zaad langs haar schaamlippen naar buiten liep toen hij zijn nog harde pik uit haar trok. Zijn plaats werd direct ingenomen door een wachtende man die aan zijn blik in zijn ogen te zien in verregaande staat van geilheid was. Zonder zich verder om Els te bekommeren duwde hij direct zijn harde lul in haar nog nadruppelende kutje alsof ze een gebruiksvoorwerp was. Het is haar kutje gespoten zaad spoot naar buiten door zijn zeer forse pik die vrijwel haar gehele neukgat opvulde. Het zaad kwam op haar gekousde dijen en bleven daar als forse klodders liggen. Doordat de man stevig op Els te keer ging en zijn lichaam daarbij heftig te keer ging over haar dijen werd het zaad helemaal uitgesmeerd over Els haar mooie benen die zich wijd hadden geopende om de zeer forse pik te kunnen ontvangen. Wild pompend neukte de man zich naar zijn doel. Hij leek bijna in extase te zijn zoals hij bezig was. Els haar volledig gevulde kutje stond flink onder spanning door zoveel vlees in haar slanke lichaam. Het maakte haar extra geil in combinatie met de bijna machinale neukbewegingen van de man. Ze kreunde van genot tussen de adem pauzes Die haar gegund werden tussen de keel penetraties door. Els voelde hoe de man zijn pik in haar keel hield terwijl zijn schokkende erectie het zaad in haar pompte en haar keel vulde. Els slikte alles door en man trok zijn pik uit haar mond waarna een tweede golf zaad haar gezicht schilderde alsof het een Picasso schilderij was. Dikke kloders gleden over haar wangen en mond in haar nek waar ze door haar heerlijke borsten werden gestopt in hun glijvlucht. Els kreeg direct haar volgende orgasme en schreeuwde het bijna uit waardoor haar mond zich opende en zaad druppels in haar mond gleden........

We horen het wel of er liefhebbers zijn om te horen hoe het verder afliep......
Henk en Els heeft geschreven op 18 mei 2020 om 10:47:
TIPJE VOOR IAN VOOR EEN GOEDE START. BIED AAN DAT GASTEN NU AL EEN 10 RITTENKAART KUNNEN KOPEN EN DAT BIJVOORBEELD DE ELFDE KEER GRATIS IS. DAN HEB JE IN DE KOMENDE FINANCIEEL MOEILIJKE MAANDEN ALVAST WAT INKOMSTEN ;-). MAAKT ONS NIET UIT HOOR. OM ONZE CLUB TE BEHOUDEN WILLEN WE OOK BEST NU AL EEN 10 RITTENKAART KOPEN ZONDER GRATIS ELFDE KEER EN IK DENK VELE MET ONS. LAAT MAAR WETEN!!!!!!
jongefrans heeft geschreven op 17 mei 2020 om 23:45:
L.S. excuses voor het laatste berichtje in het "oude" gastenboek, ik was het gastenboek kwijt... blijkt dat er nu een nieuw gastenboek is. Ziet er goed en duidelijk uit..doe zo voort Ian.
Ian heeft geschreven op 17 mei 2020 om 20:16:
Voor zij die graag het oude gastenboek lezen, dat is nog steeds online!
Klik op of kopieer de volgende link

http://www.koekjes.net/cgi-bin/gastenboek/bekijken.pl?amaimeer
Ian heeft geschreven op 17 mei 2020 om 20:14:
Hey Iedereen

We zijn een dikke maand verder en zoals jullie gelezen en gemerkt hebben was het een erg bewogen maand.
Ik wil in de eerste plaats Rene bedanken, zonder Rene was Club Amai er nooit geweest laat staan het gekende succes. Ik heb veel van hem geleerd en heb het altijd een eer en plezier gevonden naast hem te mogen staan, hij zal nooit vergeten worden.
Dan wil ik graag jullie, de gasten, bedanken voor de talrijke felicitaties die wij hebben mogen ontvangen. Wij zullen jullie niet teleurstellen en beloven dat wij vast zullen houden aan het concept, deurbeleid en de gekende sfeer.
Het is nog steeds koffiedik kijken naar wanneer wij exact open mogen, de vele theorieรซn en geleerden spreken elkaar tegen, tijd zal het uitwijzen, 1 ding is zeker, de heropening vieren we groots met jullie!
Schrijf jullie in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, houd vol, blijf gezond en graag, heel graag tot gauw
Johan B heeft geschreven op 17 mei 2020 om 19:09:
Hรฉ, een vernieuwde website รจn een nieuw gastenboek!
Leuk! Wel jammer dat het oude gastenboek niet meer te zien is, maar ach.. Hoe dan ook: Ian, nogmaals alle succes! Ik hoop niet alleen van ganser harte dat Amai vanaf 1 september weer open kan maar dat de grens dan ook weer open gaat! Anders wordt het helemaal afzien..
Henk & Els heeft geschreven op 17 mei 2020 om 18:08:
Leuk dat jullie onze verhalen zo kunnen waarderen. Daarom nu deel 3:

Els Was zojuist hard gepenetreerd door een van de om haar kutje strijdende mannen, zijn geilheid kon Els diep in haar voelen stampen. Het maakte haar super geil en heel erg nat. Wat een heerlijk strak kutje kreunde de man aan zijn zware gehijg te horen zat hij niet ver van het punt waarom zijn slijmerige geilheid Els haar kutje zou opvullen. Aan zijn verbeten blik Was te zien dat hij het probeerde uit te stellen. Els haar strakke kutje zoog zich als het ware om zijn volledige lul heen. Haar overmatige vocht liep bij iedere stoot uit haar kutje wat ervoor zorgde dat haar hele onderlichaam glinsterde van geilheid. Els kreunde heftig van al de ongeremde lust aan en in haar lichaam. Ze ontdeed zich even van de lul die haar keel en mond penetreerde en keek de man die haar neukte dromerig aan met haar mooie sensuele ogen. Spuit je geilheid in me zei ze zacht tussen haar gekreun door. Mijn hele lichaam smacht naar je ontlading spuit me alsjeblieft vol. Ze keek de man aan met haar smachtende blik. Dit was teveel.....
Door haar kut spieren nog even aan te trekken zoog ze zijn de laatste.drempel over. Een harde kreet en een keiharde straal volgde elkaar en Els haar kutje ving.zijn zaad volledig op......

Laat maar horen voor het vervolg....
Henk & Els heeft geschreven op 17 mei 2020 om 18:07:
Deel 2:

De extreme geilheid van de man zorgde ervoor dat zijn lichaam bijna automatisch nruk bewegingen in Els haar mond maskte. Daarbij gleed zijn harde pik diep in haar keel. De lust van de man maakte Els super geil en liet de man haar diep in haar keel penetreren, waarbij ze af en toe naar adem moest happen en abrupt en proestend haar hoofd terug trok. Els haar wijd geopende benen en haar smachtende glinsterende kutje was teveel geilheid voor de mannen om zich nog te kunnen beheersen. Twee mannen wrongen zich gelijktijdig tussen Els haar benen, waarbij hun harde lullen zich een weg naar haar openstaande kutje probeerde te vechten. Dierlijke lust nam het over van menselijk verstand. Een Man wist als eerste zijn kloppende pik tegen Els haar kutje te krijgen en duwde hem hard en grof naar binnen. Els kreunde hard hier had ze zo naar verlangd........

Als jullie willen weten hoe het verder ging horen we het graag ๐Ÿ˜‰
Henk & Els heeft geschreven op 17 mei 2020 om 17:45:
In afwachting van de opening nog een geil avontuur in Amai. We gingen eerst wat drinken in de bar. Els haar keeltje moest immers wel een beetje voor gesmeerd worden ;-). Mannen lieten hun gulzige blikken al snel over Els naar sex hunkerende lichaam glijden. Sommige deden dit relatief onopvallend, daar waar anderen ongegeneerd bleven staan om hun lustige blikken op Els te botvieren. Els werd al behoorlijk nat van deze aandacht en sloeg haar mooie gekousde benen nog maar eens sexy overelkaar. Haar naar pikken verlangende natte grotje Was daarbij even zichtbaar, wat de toekijkende mannen zeker niet ontging. Sommige kwamen dichterbij en speelden zichtbaar met hun harde pik. Hoewel we soms ook wel in de bar sexen stonden we deze keer op en liepen naar de Boedha ruimte. Een aantal mannen volgde ons op een bijna dierlijke manier waarschijnlijk aangetrokken door Els haar lichaam signalen die schreeuwde om sex. In de Boedha ruimte gingen we liggen en werden we meteen omringd door een aantal zeer hitzige mannen die Els meteen begonnen te betasten en daarbij razendsnel op weg waren naar haar meest intieme lichaamsdelen. Els stond op springen en opende gewillig haar mooie benen om daarmee de weg naar haar om zaad schreeuwende kutje vrij te maken. Een andere man kon de geile dromerige blik van Els niet meer weerstaan en duwde zijn harde pik in Els haar heerlijke mond die zich gewillig opende om de pik tussen haar lippen en zuigende mond naar binnen te laten glijden.
Rene heeft geschreven op 17 mei 2020 om 17:44:
Hallo Allemaal, heel hartelijk dank voor de lieve reacties op mijn mededeling dat ik de zaak heb overgedaan aan Ian. Door deze fijne en leuke reacties ben ik zelf in gedachten terug in de tijd gegaan en kwamen ook bij mij de herinneringen weer bovendrijven...wat een leuke tijd is het geweest... Ik kijk en lees iedere dag alles op het gebied van de corona ellende en ik schreef in mijn vorige bericht al dat ik de ontwikkelingen een beetje somber in zie.Waar ik me vooral aan erg is het verspreiden van onzin. Ik zou iedereen die de echte feiten wil horen eens willen aanraden om op youtube eens te kijken en luisteren naar Maurice de Hond. Hij is in Nederland een bekende sociaal geograaf en onderzoeker. Hij benaderd de corona besmetting vanuit een ander perspectief en komt daarbij tot verrassende conclusies. Het is erg interessant in mijn ogen tenminste..Je vindt het interview hier https://www.youtube.com/watch?v=EfV9PQB5ql4(even knippen en plakken)Dan moet mij nog een ding van het hart:Hoe bestaat het dat ik nog steeds mail krijg van heren of de club alweer open is en of ze in kunnen schrijven voor de gangbang en indien nog gesloten wanneer precies de club weer open zal zijn...Komen die mannen van Mars...? Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie lieve commentaren op mijn vertrek en ik kom zeker, zodra het mag en kan, op de heropeningsavond persoonlijk afscheid nemen..\Renรฉ
Rene heeft geschreven op 17 mei 2020 om 17:39:
: Renรฉ - donderdag, 7 mei 2020 om 14:19
Ik lees uiteraard het gastenboek hier zo'n beetje iedere dag en heb even niet gereageerd op wat er allemaal gezegd en geschreven is.Ik zelf zie het somber in betreffende het terug mogen openen van de clubs. Dat is dan ook een van de redenen dat ik de club per 01 Mei j.l. verkocht heb aan Ian..Ik ben na mijn ziekte en operatie vorig jaar goed hersteld maar toch ook nooit meer de oude geworden en dat zal in de komende tijd ook niet meer gebeuren. Daardoor liep ik al geruime tijd met het idee om te stoppen en nu is het ook zover.... We zijn op 10 augustus 2007 begonnen in de Galleryclub in Minderhout. We begonnen letterlijk met niets...geen bestaande klantenkring helemaal niets. Geleidelijk aan werd het steeds drukker en uiteindelijk na 4 superjaren bleek de locatie te klein geworden en gingen we op zoek naar een nieuwe locatie en dat werd het huidige pand aan de John Lijsenstraat 26 in Meer.Door alle ellende met het (niet) verkrijgen van de vergunning hebben we in september 2012 dan maar de toenmalige club Liberty's overgenomen (nu club Goesting) want we waren al 1,5 jaar in gevecht met de stad Hoogstraten voor het krijgen van de vergunning en hadden totaal geen inkomsten alleen maar uitgaven. Maar gelukkig liep club Goesting gelijk al vol met voormalig Galleryclub volk dat in grote getale de weg bleek te vinden naar onze club Goesting.Toen we dan toch eindelijk in 2014 vergunning kregen in Meer was de opening van club Amai op 02/01/2015 een feit. Het openingsweekend was hรฉรฉl druk en hรฉรฉl veel bekende gezichten, zoโ€™n beetje iedereen uit de Galleryclubtijd was terug present. Sindsdien is het alle weken feest geweest in de club en kwamen er steeds meer en meer gasten van heinde en ver naar de club.Ik denk met heel veel plezier terug aan de afgelopen 13 jaar. Ergens ook wel verdrietig dat ik club Amai nu heb verkocht maar het werd denk ik tijd om definitief een stap terug te zetten.Iedereen kent Ian en Ian kent iedereen dus er veranderd eigenlijk niets...Ook ons concept zal blijven bestaan en worden nageleefd, het is altijd de basis van het succes geweest... Als deze corona shit weer achter de rug zal zijn zal ik nog weleens langskomen zo nu en dan om afscheid te nemen van een groep fantastische klanten en een fantastische club. Hopelijk tot binnenkort en blijf gezond!! Renรฉ