Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
771 berichten.
@Ronny Drets en @de eigenaars heeft geschreven op 25 juni 2020 om 23:05:
@Ronny drets: blijkbaar heeft dat te maken met hoe hij ingeschreven is. Eerst en vooral, de club waarover u het hebt is iets enorm klein. Zeker de speelruimtes zijn klein. Ik heb wel gezien dat er een trap is maar die was afgesloten toen ik daar was. Mogelijk zijn daar nog wel speelkamers. Maar de belangrijkste reden is omdat de club waarover u het hebt staat ingeschreven als een cafรฉ terwijl vele andere clubs (de naam van Amai is nu niet gevallen maar ik vermoed dat dit bij hen ook zo zal zijn) ingeschreven staan als een discotheek.
@de eigenaars, nu er steeds meer en meer mag (sauna's, cafรฉ, casino, kleinschalige evenementen) bestaat er misschien eventueel een kans dat jullie reeds vroeger kunnen en mogen openen? Ik bedoel maar maar ... als seks/gaysauna's, sekscinema's en prostiueebezoeken opnieuw kunnen moet een kleinschalige gangbang toch ook wel kunnen?
Ronny Drets heeft geschreven op 25 juni 2020 om 22:35:
Hallo vrienden en vriendinnetjes van de erotiek. Gewoon een klein vraagje, hoe is het in godsnaam mogelijk dat die flapdrollen van omega club in oostkamp al open zijn terwijl wij op onze kin moeten kloppen???????
Single genieter heeft geschreven op 25 juni 2020 om 16:35:
Hoi geilerds
MP, ik begrijp je volkomen. Als single zonder kids heb ik sinds mijn laatste bezoek aan Amai op 9 maart geen enkele persoon meer aangeraakt, dat valt echt zwaar, heftig is dat gemis aan huidcontact. Zowel de lekkere seks en het vele geile stoeien, maar ook heerlijk kunnen knuffelen mis ik flink. En dat kon allemaal ongeremd in Amai. Nu besef ik nog veel meer dat Amai een forse meerwaarde is in mijn leven als single, zowel op sociaal, affectief en seksueel vlak vind ik bij Amai wat ik als single ontbreek.
Maar laten we nu nog ff tanden bijten, geen risico's nemen en afstand houden. Als we ons allen hieraan houden kunnen we hopelijk vanaf september en de hele winter lang ongeremd weer genieten.
En Ian heeft gelijk: dit is geen datingsite.
Tot in september lekkertjes.
MP heeft geschreven op 25 juni 2020 om 14:30:
Kom toch eens in het gastenboek van Amai kijken hoe de vlag er inmiddels bij hangt. Ian gefeliciteerd met het overnemen van de zaak. Best gedurfd in deze tijden. Zeker met een blijkbaar ineens makkelijk te sluiten landsgrens tussen de club en een groot deel van de klanten. Maar je zult wel berekend hebben dat je het wel redt als je echt op 1 september open zou kunnen. Dan maar hopen voor iedereen dat er geen 2e golf komt, want dan moet je misschien de hele winter dicht en dan wordt het toch anders.
Voor een alleenstaande man met een gezonde zin in seks als ik is dit toch ook een erg vervelende periode. De stellen hebben tenminste altijd elkaar nog om mee te seksen, ook al komen jullie natuurlijk naar Amai voor de seks met anderen en de sfeer. Maar ik heb bijna geen enkel fysiek contact meer met de medemens en dat is toch best een gemis. Ik heb in ieder geval nog het geluk dat ik een vrouw ken met wie ik heel af en toe hier kan afspreken. Niet tijdens de lockdown natuurlijk, maar inmiddels kan het wel weer, dus ik heb toch al 2 keer seks gehad sinds begin maart. Veel te weinig natuurlijk, maar beter dan niks. Amai is voor mij toch de dichtstbijzijnde club, dus hopelijk kunnen we er snel weer terecht. Ik snap Rob eigenlijk wel dat hij via deze manier iemand probeert te vinden. Je kunt wel zeggen dat men een beetje geduldig moet zijn, maar dat is makkelijk gezegd als je iedere avond een leuke vent of vrouw naast je hebt liggen. En 1 september is nog heel ver weg. En men ziet clubs en discotheken toch als het allergrootste risico, dus ik moet het nog zien of Amai dan open kan. En of er dan genoeg mensen durven te komen. Ik had het eigenlijk ook wel een goed idee gevonden om mijn KIK te plaatsen om misschien toch iemand of een stel te vinden voor extra contact, maar dat gaat dus niet. Sterkte iedereen en hopelijk tot snel.
Hot koppel heeft geschreven op 25 juni 2020 om 06:03:
Het gaat gelukkig allemaal de mooie richting uit, maar wees voorzichtig en beetje geduldig! @ Ian, groot gelijk, daar bestaan andere sites voor ๐Ÿ™‚ grtjs ๐Ÿ™‚
Rob heeft geschreven op 24 juni 2020 om 14:10:
@Ian, daar kom je dan wel rijkelijk laat mee en je laat de andere kik oproepen wel staan?
Hans heeft geschreven op 24 juni 2020 om 11:38:
Jeetje,wat missen we die geile middagen in amai. Het ziet er naar uit dat het voorlopig nog niet opengaat voor ons! Ik mis het heel erg,dat je op een middag even lekker kan stoeien met die geile milfjes. Zou daarom graag horen of er met dit mooie weer buitenplekken zijn waar je lekker kan teasen en kijken naar elkaar. Bij mij in de buurt.oost brabant, is er niks op dat gebied.Krijg nu toch wel zin om een keer wat te beleven !
Rob heeft geschreven op 24 juni 2020 om 09:44:
Welke dame(s) of koppel )niet bi) hebben zin Om met mij af te spreken, in bos, galder, bij mij thuis? ...
Beheerdersantwoord van: Ian
Zozo, ik begrijp dat het moeilijk is deze tijden en daarom was ik niet streng, maar het loopt wat uit de hand op dit gastenboek met kik, ik vrees dat het tijd is om daarom in te grijpen.
Dit is geen dating site maar daar lijkt het wel meer op.
Berichten als deze zijn ongewenst, er zijn genoeg andere websites waar het wel wenselijk is.
Dit gastenboek is voor en door bezoekers van Amai.
Toekomstige berichten als deze met kik of andere contact gegevens worden verwijderd of aangepast.

Vandaag is een nieuwe veiligheidsraad in Belgie die zich zou buigen over de nog gesloten zaken en verdere versoepelingen. Ik houd jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
Hey ik heeft geschreven op 23 juni 2020 om 13:27:
Hey ik ben Edwin en zou jullie kinky geile leden graag ontmoeten. Hou vrijblijvend van avontuur 69, allerlei variatie en latex en snoepen van elkaars lijfjes. Ik word al geil als ik eraan denk. Hou me maar op de hoogte en tot gauw. Wie, Waar en Wanneer?
Rino heeft geschreven op 23 juni 2020 om 10:14:
Okรฉ nu heb ik ook deze KIK maar ik weet niet hoe dat allemaal werkt dat is mijn naam op KIK Rino19855
Dennis heeft geschreven op 22 juni 2020 om 16:39:
Kik.
Wij hebben een kik groep van amai waar al veel mensen van amai bij zijn aangesloten.
Leuke mannen stellen en vrouwen.
Leuke chat via kik.
Mijn kik is boy7719.
Zodat ik jullie erin kan zetten of even opzoeken op kik amai zijn er 2 wij zijn met het logo van de voorkant
Pianoman heeft geschreven op 22 juni 2020 om 11:41:
@Henk en Els.
Een fijne hete vakantie gewenst in ons dierbaar Belgiรซ!!
Aan alle anderen ook een hete vakantie toegewenst.En hou het veilig!!
Wiske Alswas heeft geschreven op 22 juni 2020 om 08:39:
KIK is een messenger. Om mee te chatten. Net als WhatsApp. Ik heb er wat overgeschreven op wiskealswas.nl/kik
Roger heeft geschreven op 22 juni 2020 om 02:35:
He Ian, wellicht een tip: Ik ken een club die tijdelijk geopend is als enkel cafe. Hebben ze kunnen regelen met de gemeente.
Rino heeft geschreven op 22 juni 2020 om 00:05:
Wiske Alswas
Wat is dat KIK ?

{Laat me op KIK=WiskeAlswas }
Rino heeft geschreven op 21 juni 2020 om 22:01:
Wiske Alswas
Hey ik ben nog vrij ๐Ÿ˜‰
Breda23jr heeft geschreven op 21 juni 2020 om 19:32:
Laten we lekker wachten op club amai hoop dat we 1 september open mogen
Wiske Alswas heeft geschreven op 21 juni 2020 om 18:42:
@Breda23jr โ€“ Een kamer boeken jaagt me wel heel erg op kosten. En erg inspirerend is zo'n kamer niet. Geen doksterstoel, naaitafel, groepsmatras, zwembad. Goed, op een naaktstrandje heb je dat ook niet, dat is tenminste nog in de vrije natuur. Maar een hotelkmaer ... dan kan ik net zo goed thuis blijven, hihi!
Wiske Alswas heeft geschreven op 21 juni 2020 om 18:38:
@Breda23jr โ€“ Zoiets vermoedde ik al. Er komen daar vast ook pure naturisten. En hoewel ik voor vrije seks ben, wil ik niemand tot last zijn. Heel goed dat ze dat bewaken. โ€“ Daarom is de club ook zo fijn. Alles geregeld en bij de hand, zodat we ongeremd zorgeloos kunnen seksen tot we er bij klaarkomen. En nog een keer. En weeral, en ... Dat zie ik op zo'n strandje niet gebeuren. Ik denk dat de sfeer er ook anders is, dan in Amai, hihi!
Breda23jr heeft geschreven op 21 juni 2020 om 18:00:
Je kan beter een hotel kamer boeken lol