Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
699 berichten.
Kers 68 heeft geschreven op 30 maart 2021 om 17:45:
Zou graag eens met een dame samen voor de eerste keer de club bezoeken ben zelf al wat ouder (70) maar nog steeds geintereseert en benieuwd of er dames zijn die mij wegwijs kunnen maken in dit wereldje
gr Kers 68
Beheerdersantwoord van: Ian
Ik vermoed dat uw oproep erg zinloos is, dames die alleen komen kiezen daar bewust voor en komen dan ook met een rede alleen, dames die met een man willen komen hebben de mannen voor het uitkiezen, daarbij raad ook ik u aan alleen te komen in alle vrijheid zodat u de club kan ontdekken zoals u dat wil.
Naamloos heeft geschreven op 26 maart 2021 om 16:37:
Sorry was echt niet de bedoeling mag gewist worden aan alle mensen nogmaals mijn excuses
Ervaren clubgangers heeft geschreven op 26 maart 2021 om 07:19:
@naamloos, meen je dat echt? Zelf je eigen naam weglaten en dan de anderen, zelfs een koppel, met naam noemen inclusief alle pittige details? Sorry, respectloos!
Beheerdersantwoord van: Ian
Discretie is zeker een belangrijk punt in de swingerswereld.
Echter kunnen we zonder voornamen geen verwijzingen of complimenten maken en een voornaam op zich in de club wil niet zeggen dat dat ook de werkelijke voornaam is, zolang deze zonder combinatie met partner ,locatie of andere bijkomende verwijzingen is zie ik er geen graten in. Heeft u een andere mening? Laten we daar over discussiรซren per email.
Voelt iemand zich toch persoonlijk aangesproken en wil hij deze verwijzing verwijderd zien, zal ik daar steeds meteen gevolg aan geven.

Grtz

Ian
Naamloos heeft geschreven op 25 maart 2021 om 16:24:
Hoi iedereen als ik terug aan die leuke tijd denk van beste club van Belgiรซ โ—๏ธVia R. ben ik eens meegeweest en nooit spijt van gehad, R. kende ook iedereen grote vriendekring โ˜บ๏ธ Ik neukte R. graag ze stond ook meteen nat ik vingerde haar graag waardoor ze echt ver kon squirten ze had ook van die lekkere boobs mmmm spijtig C. dat ik je nooit heb geneukt je hebt me wel eens gepijpt maar de 2de keer weet ik niet zeker of jij me hebt gepijpt of je vriendje Hahah in de glory hol het was lekker mag niet klagen , en T. prachtige vrouw kwam elke keer met een mooie outfit ik weet nog goed de eerste keer dat ik met jouw meeging pffff je zag mooi bruin uit mooie borstje lekkere kale poesje zalig om eraan te likken โ—๏ธIk heb je toen op zโ€™n hondjes genomen was zalig mijn lul lekker diep in jouw terwijl je man aan de zijkant erop stond te zien werd ik geil en bleef je lekker neuken het was toen in de zomer periode ik zwete kapot, Deb. jij kon zalig kussen meid wauw je had ook stevige borsten met tepel piercings we hebben ook lekker samen geneukt maar op een bepaalde moment moesten we ook even stoppen om te pauzeren alles was zo nat hahahah was een lekkere tijd en waren nog van die mooie vrouw dat zeker op mijn lijstje โ—๏ธIk gaan stoppen met type want ik zit hier al terug met een stijve door aan de goeie momenten te denken van de club en de andere vrouwen waar ik ook mee ben geweest in de club maar niet bij namen weet , groetjes aan iedereen en personeel van de club
jandtook heeft geschreven op 22 maart 2021 om 20:59:
Wat een lange tijd wachten we al. Hopelijk snel weer op de club. Op KIK praten we er vaak over.
Braaf meisje heeft geschreven op 21 maart 2021 om 10:17:
Ik ben ook aan een heet en geil feestje toe. Maar helaas moeten we nog een aantal maanden wachten tot die tijd hou hoop want we gaan elkaar weer terug zien in de beste club van de Benelux blijf gezond
Single tat lady heeft geschreven op 19 maart 2021 om 21:01:
๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ญ ook ik als single mis mijn verzetjes, echt hoop zo dat ze snel weer open gaan..zin in een geil feestje๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜œ
Robert heeft geschreven op 19 maart 2021 om 18:57:
Nou dat boek van Tarja Meijsers " een single vrouw in een parenclub " is spannend en wordt vanuit een vrouw beschreven

Gr. Robert, maar gooi club Amai maar heel snel weer open !!
Zeiler heeft geschreven op 16 maart 2021 om 10:42:
@Sandy
En aan al die andere vrouwen die misschien wel zonder te reageren dit forum lezen.
De club bezoeken kan nog niet. Er over lezen wel:
https://www.leeskost.nl/2018/07/single-vrouw-in-een-parenclub/
Zeiler heeft geschreven op 15 maart 2021 om 14:27:
@Sandy
@Single Lady

Sandy,
Ik ben het als man helemaal eens met Single Lady.
Eรฉn zaak wil ik nog toevoegen.
Alleen naar de club rijden en alleen naar de ingang wandelen geeft je niet alleen de vrijheid om de club te ontdekken zoals jij het wil. Het is ook de veiligste manier.
Ik ben niet gebonden, maar ik ben gehecht aan mijn anonimiteit op dit forum. Keerzijde is dat je eigenlijk niet weet met wie je afspreekt, wanneer je buiten de club afspreekt om naar de club te rijden.
Ik ben voor carpoolen.
Ik heb dat ook al een single lady meegenomen naar de club in mijn auto.
Maar de eerste keer doe je dat beter niet. En die keer dat ik dat deed, heb ik ook netjes betaald als single man en niet gedaan alsof ik een koppel was met de dame in kwestie.
Ik heb die avond ook geen sex met haar gehad. Wij mannen zijn nu eenmaal beperkt ๐Ÿ˜œ en soms gebeurt alles vanzelf.
Het plezier van een toevallige aanraking die uitmondt in lekker losgaan op zijn hondjes en samen klaarkomen zonder een woord tegen elkaar te zeggen.... (tot je ligt uit te hijgen op de matras...) Hmmm. Ik krijg zo weer zin.
Dat wil niet zeggen dat een babbel aan de bar die uitmondt in slow sex met een koppel minder leuk is. Maar het is weer anders.
Maar doe het veilig. Met een rubbertje en zonder afspraakjes vooraf.
Kom naar de club. Doe een babbel. Zeg eens "nee" om te testen dat er naar een "nee" geluisterd wordt.
En zie wat er gebeurt .....
Ik ga niet proberen met je af te spreken.
Maar je zal wel merken dat ik niet bevreesd ben om vrouwen aan te spreken.
Groetjes....
Zeiler
Frans heeft geschreven op 15 maart 2021 om 11:48:
Wat mis ik op deze maandag de geile middagen bij Amai , hoop dat de club weer snel open mag , heb ontzettend zin om weer met de dames te spelen
Anneke heeft geschreven op 13 maart 2021 om 16:29:
Een hรฉรฉl jaar al missen we veel dingen, maar zeker ook onze mooie Club Amai. Het verlangen blijft. Zoveel mooie en spannende herinneringen. Hou vol allemaal. Hopelijk tot binnen een paar maandjes... x
Mike heeft geschreven op 13 maart 2021 om 11:19:
Single lady,
Je hebt helemaal gelijk.
Lees al een tijdje het gastenboek en Els en Henk super die verhaaltjes ๐Ÿ‘

Hoop dat we binnenkort weer eens binnen mogen.
Nu al zin in ๐Ÿ˜Š
Stephan heeft geschreven op 12 maart 2021 om 16:45:
@ Sandy, ik zou je graag op je gemak stellen door een rondgang te geven in de club. Als je zin hebt ben ik er helemaal voor jou. Dan kunnen we je fantasieรซn waar maken of drinken we gewoon iets aan de bar. Liefs Stephan
Single lady heeft geschreven op 12 maart 2021 om 14:44:
@Sandy, dit is echt een hele vrouwvriendelijke club. Er komen echt veel vrouwen alleen, omdat ze zich hier veilig voelen en ongeremd hun gang kunnen gaan. En wij single dames willen vrij zijn, dus gaan niet als fake koppel met een man mee binnen.
Zorg dat je 5' voor openingstijd in de rij staat voor de deur, maak een praatje met een koppel en ze nemen je zo mee binnen, en het ijs is gebroken.
Het was voor ons allen een zware stap, die eerste keer. Maar we hadden allen spijt dat we niet eerder die beslissing gemaakt hadden.
Je kunt blijven berichtjes posten, en mannen zullen blijven reageren, etc
... maar je weet pas in real life of de klik met iemand er is. En elke keer in de club is toch weer anders. Neem een beslissing en ga ervoor, al snuif je de eerste keer enkel de sfeer op, dat is geen probleem. Dan weet je of de club en het concept iets voor jou is. Dat is veel beter dan afgaan op wat hier geantwoord wordt en dat oeverloos gepalaver. Gun jezelf de kans om op je eigen manier de club en alles wat er te beleven valt te ontdekken. Veel plezier!
Edwin heeft geschreven op 10 maart 2021 om 01:40:
@ Sandy, ik moet op de maandag meestal ook wel gewoon werken, maar ik neem dan gewoon een dagje vrij om naar deze club te gaan om de spannende fantasieรซn mee te gaan maken.๐Ÿ˜‹ Deze dag komt mij het beste uit, want ben gebonden, dus ja.๐Ÿ˜‰ Jij toevallig ook ? ....
Het lijkt me geilzellig om je tegen te komen in de club, na wat berichtjes over en weer. Ondanks nog een beeld heb bij de naam: Sandy.
Genieter heeft geschreven op 10 maart 2021 om 00:07:
@Sandy, het lijkt veel erger dan het is, dat merk je wel eens je binnen bent dan valt alle stress automatisch van je af en kan je lekker genieten en is het enkel nog een gezonde en geile spanning. Ik kijk er echt naar uit om je te ontmoeten en eerst effe een leuk praatje met je te slaan zodat je op je gemak bent. Op donderdagavond is dat een mogelijkheid voor u. Dikke knuffel en geile groetjes, hoe kan ik je herkennen. Veel liefs en stay save ๐Ÿ˜˜
Eva heeft geschreven op 9 maart 2021 om 22:55:
Iemand nog een tof gloryhole verhaal?
Sandy heeft geschreven op 8 maart 2021 om 23:28:
Edwin ik kan op een maandag niet zo makkelijkdan moet ik meestal welwerken.
Op een zaterdag misschien?
Of gebonden?
Xxcx
Gunter wat een oprecht verhaal. Ik dacht dat de meeste mannen "dit" soort dingen zo maar even verrichten. Maar hieruit blijkt dat mannen ook erg nerveus en soms onzeker kunnen zijn. Dacht dat het een vrouwen aangelegenheid was. Dank voor je mooie omschrijving. Ik denk dat ik mij ook zo ongeveer ga voelen de eerste keer.
Edwin heeft geschreven op 8 maart 2021 om 19:34:
@ Sandy, er moet zeker een sexprikkel zijn om de fantasieรซn tot werkelijkheid te laten uitkomen๐Ÿ˜‹! Om een geslaagde spannende๐Ÿ˜‹club bezoek. (Misschien kun je wat over jezelf vertellen). Zondags zal volgens mij niet kunnen, want dan is de club gesloten. Bedoel je misschien de maandag?