Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
467 berichten.
Tony heeft geschreven op 21 mei 2020 om 04:49:
Proficiat Ian met overname. Wens je heel veel succes na deze moeilijke tijden. Groetjes
Stefaan & tamara heeft geschreven op 20 mei 2020 om 23:57:
Ian & Alan. Van harte proficiat met de overname van de club en de nieuwe website.
We kijken alvast uit naar de heropening voor een zalig feestje.
Tatjana heeft geschreven op 20 mei 2020 om 20:10:
Proficiat met de club groetjes tatjana
vh955@hotmail.com heeft geschreven op 20 mei 2020 om 00:24:
Ben ik het mee eens, laten we afwachten en geen geruchten verspreiden die ontzettend vervelend zijn en mensen erg verontrusten. We zitten al met z'n allen in een heel vervelende tijd, duurt al lang voor de vele mooie swingersclubs in B maar ook in NL, 1 sept. is weliswaar lang maar ook verstandelijk wel begrijpelijk, we moeten dit onder controle houden, een tweede golf zou echt voor alles en iedereen super desastreus zijn, en we moeten dus onvermijdelijk langzaam aan die vreselijke coronamaatregelen kunnen afbouwen, zodat we hopelijk allemaal onze vrijheid terugkrijgen.
@Nieuwe info heeft geschreven op 19 mei 2020 om 23:43:
@nieuwe info, wat is de waarde van jouw onrustwekkende bericht?
1. Je hebt het je 'laten vertellen', dus is het een 'gerucht'
2. Amai ligt in Meer en valt onder de Belgische wetgeving. Onze regering heeft hierover nog geen concrete uitspraken gedaan.
Dus aub laten we het hier, in afwachting van, gezellig houden en andere lezers niet opjutten of ongerust maken met info die niet door de overheid is bevestigd.
Er worden al genoeg geruchten de wereld in verspreid, dit gastenboek hoeft hier niet voor te dienen, laten we het leuk houden. Thx
Nieuwe info. heeft geschreven op 19 mei 2020 om 20:58:
Beste Amai liefhebbers, ik heb zeer slecht nieuws voor jullie. Heb mij laten vertellen door een deskundige dat parenclubs onder evenementen vallen. Hopelijk gebeurt er een wonder waardoor het toch nog eerder kan opengaan. Enkel sexwerkers waarbij 1 op 1 geldt wordt misschien op 1 september geopend. Parenclubs, discotheken en festivals gaan pas het allerlaatste open. Echter geldt deze regel wel voor Nederland dus misschien een Belgiรซ niet. Laten we hopen van niet fijne avond alle
hans heeft geschreven op 19 mei 2020 om 20:33:
hoi ian en alan gefeliceteerd met het over nemen van amai en ik zal zeker komen als jullie weer open mogen en we ga er dan een super geile avonden van maken ian en alan.
geile grt van hans of janneke.
Walter heeft geschreven op 19 mei 2020 om 16:06:
@Henk en Els
Ik denk dat na de heropening het kutje van Els zal overlopen van ons zaad. Hopelijk zijn er op dat moment ook andere vrouwtjes die openstaan voor puur natuur
H en MJ heeft geschreven op 19 mei 2020 om 12:54:
Ian en Alan,
Heel veel succes met de nieuwe "oude" zaak.
Weet zeker dat jullie daar een nog groter succes van gaan maken.(Kan bijna niet)๐Ÿ˜„
En hopelijk tot gauw๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Groetjes, MJ en Hans
Pedro heeft geschreven op 19 mei 2020 om 01:11:
Het zou kunnen dat er op de vorige website ook al over het "allochtonenbeleid" werd geschreven, maar dan is het me nu pas opgevallen. Wat ik me afvraag, moeten mensen afkomstig uit Oost-Europese landen maar met Belgische nationaliteit (ik ben 29 jaar en woon al 28 jaar in Belgiรซ, maar ben wel geboren in Oost-europa) ook iedere keer reserveren? Vroeger heb ik dat nooit gedaan en nooit problemen mee gehad.
Jan & Sannyie heeft geschreven op 18 mei 2020 om 23:59:
Hey Ian, van harte gefeliciteerd met je nieuwe gezellige zaak, we hopen weer snel bij je langs te kunnen komen.
Jan & Sannie
Ton en Jolanda heeft geschreven op 18 mei 2020 om 19:33:
Ook wij zijn er achter gekomen dat er een nieuwe site is ๐Ÿ˜‰
Ian & Alan wij wensen jullie heel veel succes!
En wij gaan duimen dat 1 september de deuren open mogen, stay safe iedereen โค
Jan heeft geschreven op 18 mei 2020 om 16:36:
Ian veel succes en hopelijk tot snel.
Renรฉ heeft geschreven op 18 mei 2020 om 15:06:
Ian en Alan, gefeliciteerd met de nieuwe website, het ziet er strak uit. Ik ga er vanuit dat jullie veel succes gaan hebben en we zullen elkaar nog wel spreken en zien in de nabije toekomst.
Het ga jullie goed en hopelijk tot snel..

Renรฉ
Beer heeft geschreven op 18 mei 2020 om 14:46:
Ik heb het voorbije jaar de club al enkele malen bezocht. Steeds is er genoeg animo en wederzijds respect. Altijd ga ik moe maar tevreden terug naar Antwerpen. Amai is uniek, een echt pareltje in de Kempen.

Verder wil ik Ian het beste wensen en hoop ik hier nog vele geile verhalen te lezen. En niet de ongeduldige reacties en voorstellen om de club nu al te openen..

Gezonde groeten aan iedereen en tot snel, dan maken we het extra geil!
The pianoman heeft geschreven op 18 mei 2020 om 11:48:
Net ontdekt dat er een nieuw gastenboek is.
Ian,heel veel succes met de voortzetting van deze geweldig aktieve club!!
@Henk en Els,fijn verhalen!!
Ik hoop jullie ooit eens te ontmoeten!
Van Els wil ik ook wel eens proeven. En hopelijk zij ook van mij.
Hou het nog steeds gezond en tot later
Henk en Els heeft geschreven op 18 mei 2020 om 11:20:
Deel 4 van ons avontuur:

Zoals geschreven .....Els had net een forse lading geilheid in haar kutje gespoten gekregen. Ze voelde hoe zijn zaad langs haar schaamlippen naar buiten liep toen hij zijn nog harde pik uit haar trok. Zijn plaats werd direct ingenomen door een wachtende man die aan zijn blik in zijn ogen te zien in verregaande staat van geilheid was. Zonder zich verder om Els te bekommeren duwde hij direct zijn harde lul in haar nog nadruppelende kutje alsof ze een gebruiksvoorwerp was. Het is haar kutje gespoten zaad spoot naar buiten door zijn zeer forse pik die vrijwel haar gehele neukgat opvulde. Het zaad kwam op haar gekousde dijen en bleven daar als forse klodders liggen. Doordat de man stevig op Els te keer ging en zijn lichaam daarbij heftig te keer ging over haar dijen werd het zaad helemaal uitgesmeerd over Els haar mooie benen die zich wijd hadden geopende om de zeer forse pik te kunnen ontvangen. Wild pompend neukte de man zich naar zijn doel. Hij leek bijna in extase te zijn zoals hij bezig was. Els haar volledig gevulde kutje stond flink onder spanning door zoveel vlees in haar slanke lichaam. Het maakte haar extra geil in combinatie met de bijna machinale neukbewegingen van de man. Ze kreunde van genot tussen de adem pauzes Die haar gegund werden tussen de keel penetraties door. Els voelde hoe de man zijn pik in haar keel hield terwijl zijn schokkende erectie het zaad in haar pompte en haar keel vulde. Els slikte alles door en man trok zijn pik uit haar mond waarna een tweede golf zaad haar gezicht schilderde alsof het een Picasso schilderij was. Dikke kloders gleden over haar wangen en mond in haar nek waar ze door haar heerlijke borsten werden gestopt in hun glijvlucht. Els kreeg direct haar volgende orgasme en schreeuwde het bijna uit waardoor haar mond zich opende en zaad druppels in haar mond gleden........

We horen het wel of er liefhebbers zijn om te horen hoe het verder afliep......
Henk en Els heeft geschreven op 18 mei 2020 om 10:47:
TIPJE VOOR IAN VOOR EEN GOEDE START. BIED AAN DAT GASTEN NU AL EEN 10 RITTENKAART KUNNEN KOPEN EN DAT BIJVOORBEELD DE ELFDE KEER GRATIS IS. DAN HEB JE IN DE KOMENDE FINANCIEEL MOEILIJKE MAANDEN ALVAST WAT INKOMSTEN ;-). MAAKT ONS NIET UIT HOOR. OM ONZE CLUB TE BEHOUDEN WILLEN WE OOK BEST NU AL EEN 10 RITTENKAART KOPEN ZONDER GRATIS ELFDE KEER EN IK DENK VELE MET ONS. LAAT MAAR WETEN!!!!!!
jongefrans heeft geschreven op 17 mei 2020 om 23:45:
L.S. excuses voor het laatste berichtje in het "oude" gastenboek, ik was het gastenboek kwijt... blijkt dat er nu een nieuw gastenboek is. Ziet er goed en duidelijk uit..doe zo voort Ian.
Ian heeft geschreven op 17 mei 2020 om 20:16:
Voor zij die graag het oude gastenboek lezen, dat is nog steeds online!
Klik op of kopieer de volgende link

http://www.koekjes.net/cgi-bin/gastenboek/bekijken.pl?amaimeer