image left
image right
Suus 28-05-2024 om 01:04
Vandaag voor de 1e x bij Amai geweest. We hebben een heerlijke geile middag gehad, echt genoten!
X Suus
John 27-05-2024 om 23:53
Hoi Allemaal, ik was zaterdag voor eerst naar de club gegaan, wat een leuk sfeer met gezellig mensen. Ik wil alle vrouwen bedanken die mij enorm laten genieten in de jacuzzi.
Nu komt mijn vraag voor tip: welke hotel of airbnb zal je aanraden voor overnachting en ook vervoer vanuit het hotel en weer terug? Is het mogelijk om laat pas (zaterdag avond) taxi te kunnen regelen?
GFz 27-05-2024 om 23:44
@Natascha,
Was hemels, waarvoor hartelijke dank!
Mijn e-mail is met " . " tussen de woorden ipv " _ " SORRY
Tot binnenkort
Veele zwoele ... ;o)
Rene 27-05-2024 om 23:40
Zo, vandaag voor de 2de keer naar Meer gereden.
Na binnenkomst maar gelijk gestart met een heerlijke warme ontspannende douche... Daar is helaas niet veel van gekomen anders dan een uitnodiging in het bubbelbad alwaar het vaste bubbelbad Dream team mij sondeerde erbij te komen en mijn piercing te delen met al het vrouwelijk schoon, 'sharing is caring', dus iedereen wilde er een likje van mee'pikken'.. Wat daarna gebeurde kun je wel indenken, een ware uitputtingsslag.. Hoelang zou de pik van Rene meegaan vandaag?... Aan het einde van de avond, kwamen we tot ontdekking dat lekker intiem kussen wonderen doet, ook ik heb gevoel 😀... Daarnaast wordt ik ook enorm geil van je ondeugende bril en opgestoken haar met een stokje, owja volgende keer maar een iets minder heet hokje zoeken;-).... smaakt naar meer daar in Meer..

René
susan80f 27-05-2024 om 22:02
Na alle leuke reacties hier weer op de HHM van vandaag, nog even een nabrander van mij over de h(g)eilige zondagmiddag gisteren en de Kinky vrijdag.
De h(g)eilige zondagmiddag: Oh wat was het weer heerlijk en wat ben ik verwend. Eerst door een leuke jongeman, R. uit Gouda, later door 2 mooie goed gebouwde blonde mannen Van de één, een amsterdammer, heb ik al vaker mogen genieten en de ander, een belg, was voor t eerst maar ook een zeer smakelijk exemplaar. De rondleiding die ik deze laatste hunk gaf kon ik niet meer afronden, die eindigde in de spiegelkamer samen met m'n amsterdammertje die we tijdens de rondleiding tegenkwamen. En wat lieten die 2 me genieten🍆💦💦💦💦💦💦💦🍆, en wat genoot ik alleen al door naar ze te kijken terwijl ze zich daarna douchten samen met mij, wat een billen en die wasbordjes👅💋🤩 mmmmmm. Als ik er weer aan terugdenk krijg ik het al weer warm. Jongens jullie mogen mij zo vaak verwennen als je wil!!! En ik zou ook heel graag eens kijken hoe jullie een andere dame verwennen.
Als kers op de taart of zeg maar op de pruim ..... tot meerdere hoogtepunten gebeft en gevingerd door de lieftallige Femke, onder t genot van de heerlijke staaf van één van de blonde adonissen.

Kinky vrijdagavond: Die vrijdagavond afgesproken met een bevriend koppel en 2 jongemannen H en M die naar Amai waren gekomen, die kinky avond is zeer kinky geworden toen ik in de SM ruimte achterin heerlijke seks had met die 2 terwijl een 3e Maleslut toekeek en van mij niet klaar mocht komen, maar die ik wel opdrachtjes gaf, o.a. de 2 heren pijpen terwijl ik toekeek, later hem mij laten beffen, en op zijn gezicht gezeten met wederom de opdracht dat hij niet klaar mocht komen. Als beloning want hij was zeer gehoorzaam, mocht hij van mij later op de avond eindelijk klaarkomen op een moment dat ik zei dat t was toegestaan. Heel leuke ervaring om met meesteres aangesproken te worden😈 en eindelijk eens een man te ervaren die luistert😉😂

Amai wat geniet ik toch steeds van deze heerlijke club en zijn bezoekers. Maar Ian, waarom nu voor een lange tijd geen zondagmiddagopeningen meer? was voor mij een prima ritme vrijdagavond en zondagmiddag😉😂
Kus Susan💋
Ondeugendstel7 27-05-2024 om 21:30
Zoals altijd ook vandaag weer een heerlijke hete huisvrouwen middag!
Met velen was het fijn!
@Martijn @René met jullie zou ik zeker graag de herhaling in gaan...😊
Donderdag ben ik er weer 😉.
Maar eerst moet ik deze dinsdag en woensdag alleen thuis zien door te komen, tenzij Ian alsnog een oplossing bedenkt (@Ian je hebt mijn mailadres 😉🫣)
Tot donderdag!
💋Inge
Liesje 27-05-2024 om 21:14
Hey allemaal!
Lig uitgeteld in mijn bed. Zalige namiddag gehad! Er echt van genoten! D. en u madam merci om jullie te leren kennen. Hopelijk tot snel! Xxx Liesje
Papillon 27-05-2024 om 21:11
@Bert, ik herken mezelf hier niet in. Ik herken dit überhaupt niet. Voorlopig schaar ik dit onder een “broodje aap” verhaal. Ik heb de hele dag teruggedacht aan de leuke dame die ik snel bij binnenkomst heb gelikt in de loungeruimte. Omdat ik het initiatief nam😁. Vervolgens mocht ik haar meenemen naar de fuckbox van haar man. Het was een heerlijk geile zondag.
Plaats uw reactie

Deel uw ervaringen, maak aankondigingen en laat iedereen in zijn of haar waarde. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Bericht succesvol verzonden
Plaats een reactie

Komt u naar Club Amai of bent u onlangs geweest? Laat gerust iets achter in ons gastenboek!