Club Amai Gastenboek

Bezoek jij onze club wel eens? Deel je ervaringen hier!

Dit gastenboek is bedoeld om je ervaringen in onze club te delen of een bericht voor ons achter te laten. Dit is geen datingsite: het is verboden om je telefoonnummer of e-mailadres te vermelden in je bericht.

Schrijf een bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden

We behouden het recht om gepubliceerde berichten te verwijderen of aan te passen.
563 berichten.
Mikey heeft geschreven op 22 januari 2021 om 17:43:
Zeker Els! Vertel ons tot in detail hoe dit geile avontuur verder ging. Ik mis Amai ontzettend en jouw geile memoires zorgen voor een klein beetje licht in de duisternis. Toegegeven, krijg er ook een harde tampeloeris van..!
Remco71 heeft geschreven op 22 januari 2021 om 14:21:
Wat kijk ik er naar uit naar een leven na Corona. Lekker in de AMAI genieten van al die heerlijke dames, ze al zien is een waar genot en wat er daarna gebeurd AMAI zou ik zeggen. Voor alle trouwe bezoekers en nieuwgierige heb nog geduld dan hoop ik dat wij elkaar daar weer gaan ontmoeten. Ian meer dan respect naar jou ๐Ÿ‘๐Ÿผ.
Pianoman heeft geschreven op 22 januari 2021 om 10:07:
@Henk en Els
Ik kan zo genieten van jullie verhalen.Net of ik er bij ben.
Hopelijk zien we mekaar toch eens in de toekomst en kunnen we ons eigen verhaal maken en beleven.
Al eens aan een erotisch boek gedacht met jullie ervaringen en escapades?
Genieten met de grote G!!!
Hou jullie gezond en tot later.
@Ian,ik blijf keihard duimen dat we terug naar "normaal"gaan en de club terug snel mag opengaan.
Amai lief hebber heeft geschreven op 22 januari 2021 om 10:06:
Henk en Els ik was degene van niet af maken van het lekkere neuzen xxx
Petra & Martin heeft geschreven op 21 januari 2021 om 17:23:
Graag Els, vertel verder. Wij zijn nog nooit in Amai geweest, hadden wel afspraken kort na de eerste lock-down, maar er werd helaas weer snel roet in het eten gegooid. Petra kan niet wachten om zich eens flink uit te leven in Amai.
Henk en Els heeft geschreven op 20 januari 2021 om 23:30:
We missen onze avonturen in Amai wel zeg. Ik denk nog aan de darkroom bij de cinema. Pik donker bijna niks te zien. Ik sta met Henk te zoenen. Mannen schuifelen binnen en omringen ons. Henk duwt me naar het midden van de ruimte en neemt een beetje afstand. Hij biedt me aan aan de mannen. Handen raken me aan en glijden over mijn lichaam. Over mijn rug, mijn billen, borsten en benen. Zeker 6 mannen omringej mij en sluiten mij als het ware op in hun kring. Ik voel hoe een harde pik ritmisch tegen mijn kontje begint te duwen. Vingers glijden over mijn kutje. Ik sidder van geilheid en mijn kutje wordt drijfnat wat de vingers blijkbaar niet ontgaat want ze glijden makkelijk mijn gulzige kutje binnen. Ik knijp mijn kutje samen van geilheid en zuig de vingers gretig naar binnen. De man achter mij duwt me iets voor over en probeert met zijn pik in mijn zeiknatte kutje te komen. Een man naast mij begint flink te hijgen en trekt zich tegen mijn gekousde dijen af. Aan zijn adem te horen gaat het niet lang meer duren voordat hij zijn kleverige, warme zaad over mijn dij zal spuiten. Ik voel hoe er aan mijn tepels wordt getrokken, wat mijn geilheid nog verder doet toenemen. Een diepe zucht naast mij kondigt de explosie van zaad aan. Een dikke klodder zaad hecht zich aan mijn dij en glijdt langzaam naar beneden. Ik voel me gebruikt en dat voelt zo geil. Terwijl er meer zaad aan de eerste klodder wordt toegevoegd en langs mijn dij glijdt voel ik hoe een harde pik vanachter in mijn openstaande kutje wordt geduwd en de daar al aanwezige vingers verdringt. Harde stoten met kracht bij gezet door de handen om mijn heupen vol ik mijn kutje binnen dringen. Ik word voor over geduwd tot op heup hoogte en krijg direct een pik in mijn geile mond geduwd die deze gulzig naar binnen zuigt. Van twee kanten word ik hard geneukt. Ik voel hoe mannen hun pikkken tegen mij aanduwen in afwachting om mij in een van mij sex beluste gaatjes te kunnen penetreren om daarmee hun lust te blussen.........
Als jullie willen weten hoe dit verder ging hoor ik het graag ๐Ÿ˜‰
Koppel_zuid heeft geschreven op 19 januari 2021 om 10:47:
Dat zal wellicht met de dame hier geweest zijn dan AntwerpenM. Hopen dat er tegen de zomer weer meer mogelijk is als er volop gevaccineerd is en het weer beter wordt.
antwerpM heeft geschreven op 18 januari 2021 om 11:15:
Hey Koppel_zuid, ik kijk er naar uit eens de maatregelen versoepelen om je dame te verwennen. Heb het geluk gehad om al Aziatische dames via de club te kunnen ontmoeten & voelen en krijg er geen genoeg van!
Koppel_zuid heeft geschreven op 18 januari 2021 om 10:19:
Ja Yves zal nog wel even duren. Tot die tijd maar wat spannende herinneringen delen op het gastenboek. De meeste staan ons nog goed op het netvlies ๐Ÿ˜‰.En dan hopen op een omslag de komende maanden.
Yves heeft geschreven op 17 januari 2021 om 16:13:
Hey koppel zuid ja verlang ook naar jullie ja en jullie waren dat zeer simpatiek en knap koppel Hoop dat de club vlug open gaat. Ja ik was die kalende man . Grtjes xx
Rechterhand heeft geschreven op 17 januari 2021 om 15:53:
Ik weet niet waar jij woont maar in Belgiรซ heeft de federale regering de huidige maatregelen verlengd tot 1 maart. Tenzij alles zeeeer gunstig evolueert kunnen versoepelingen bespreekbaar worden. Maar ik vrees dat het opengaan van onze favoriete club daar niet tussen zal staan.

Sterkte aan Ian ondertussen!
Sleutel69 heeft geschreven op 16 januari 2021 om 17:15:
Het zou toch wel heel mooi zijn als het volgende week of de week erop weer OPEN zou zijn,daar dromen we allemaal van dat dit waar kon zijn.Is hier al een plan voor gemaakt.. het zal dan een stormloop worden.Of eerst aanmelden met E-mail...
Wat zullen het geile feesten worden.. Groetjes drup drup Ik kan het er al niet meer IN houden
Luc heeft geschreven op 15 januari 2021 om 12:41:
Help mij, Ik trek me suf de laatste maanden, ik snak naar een nat poesje ๐Ÿ˜‹
Koppel_zuid heeft geschreven op 15 januari 2021 om 08:31:
Ook wij missen de club na het lezen van al die berichten hier. Wij jonge koppel waarvan zij slank/aziatisch uiterlijk. We missen de actieve zaterdagavonden waarin ze in mooie lingerie menig man heel geil kon maken en we een paar heel actieve avonden hebben mogen beleven. Hopelijk dit jaar toch weer mogelijk om eens een bezoek te brengen.
Motorijder heeft geschreven op 14 januari 2021 om 23:07:
Hallo allemaal wat is het lang geleden zeg dat we elkaar allemaal ontmoet hebben in onze mooi leuke gezellige club, wat mis ik de leuke maandagen waar er toch wel altijd vele lieve mensen zijn, hopelijk gaat alles goed met iedereen, er is er toch eendje waar ik zeker naar uit kijk om ze terug te ontmoeten een Nederlandse vrouwtje van een koppel waar ik al vele leuke tijden mee beleeft heb ik de dakroom beneden. Indien dit koppeltje (vrouwtje haar hier in herkent mag ze gerust mijn mailadres vragen aan Ian, verder wens ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en gezond 2021 en een snel weer zien van iedereen.
Pianoman heeft geschreven op 14 januari 2021 om 12:47:
@ Ian,kun je hier geen chat organiseren onder de mensen van club Amai?
Maar een voorstel!
Pianoman heeft geschreven op 14 januari 2021 om 12:45:
Aan het kamertje met de gloryholes.
Ik stond aan de buitenkant met mijn pik in een gloryhole.Mijn lul werd gretig vastgelopen en gulzig gepijpt.
Na een tijdje draaide de dame zich om en begon met haar kutje tegen mijn lul te rijden.
Je voelde dat ze meer wou.
Zonder moeite school mijn lul bij haar binnen omdat ze zeiknat stond.
Ik hoorde haar kreunen en ze spoot mijn lul helemaal nat.
Plots stak ze haar hand door het gat en nodigde me uit in het kamertje.
Daar hebben we nog zeker een half uur staan rampetampen.
Alle hoeken hebben we gezien!!
Uiteindelijk had ze graag dat ik haar grote borstel volspoot.
Heeerlijk ervaring!
Indien iemand graag een gesprek,ik chat regelmatig op "afspraakjes" onder dezelfde naam.
Spreek me maar aan dan.
Ian,hopelijk tot zeer snel.
Ik mis het allemaal zeer erg!
Stijn met bril heeft geschreven op 12 januari 2021 om 13:33:
De beste wensen voor het nieuwe jaar. Lieve dames en koppels die me kennen : ik mis jullie !!!
DucatiPeter heeft geschreven op 12 januari 2021 om 09:33:
@ Robert & Joke: op zo een uitnodiging ga ik graag in๐Ÿ˜ƒ ( maar ik denk dat er op die avond veel DucatiPeters gaan rondlopen ๐Ÿ˜‰...)

Ik vond het persoonlijk niet zo erg dat het licht af en toe aanging in het kamertje, zo kon ik wat zien, en dat maakte het extra geil vond ik.
Het zo goed als wegduwen was dan wel weer jammer ja, maar goed, weinig aan te doen...
Moest de dame ( en de heer) zich in mijn verhaal herkennen ( weinig info , ik weet het, maar door een gloryhole zie je niet veel in dat kamertje..) zou ik haar alsnog willen bedanken, het was zalig.
Henk en Els heeft geschreven op 11 januari 2021 om 22:25:
#Amai liefhebber wat bedoel je met dat we nog een tegoedbon tegoed hebben?